• dzggzd
    214
    Covjek ga je jedva dodirno, a ovaj iz ocaja pao nigdi veze s faulom a pogotovo penalom
  • dBK
    183
    Po meni penal...izuzetno, izuzetno glup (tko bi to očekivao od Mikanovića). Nije intenzitet, ali igrača koji je usred driblinga, koji je u tom trenutku van balansa odgurivaš s dvije ruke, bez mogućnosti, i što je bitnije - namjere, igranja loptom.

I da nadodam, Baturina doslovno ne glumi i ne prenaglašava pad...

Jednostavno idiotski potez suprotan pravilima igre, a to što nije žestoki prekršaj, nema konkretnog udaranja i sl...mislim da nije bitno u ovom slučaju.
  • kajsitilud
    603
    kakav komad debila. Kut kamere nemre bit bolji. I kakva je to glupa fora s igracima i njihovim reakcijama? Lijepo ti var soba javi da pogledas pa sam doneses odluku.
  • Pacho
    613

Znaci treba se buniti sto jace svaki put? To ovaj degenerik porucuje?
  • Felip
    447
    Pustite penal, zapišite da je Uremoviću opet oprošten žuti.

10 igrača im je pred suspenzijom, dobro 9 ako ne računam umirovljenika Lovru K.

Doduše, i Rijeka nama dolazi sa 9 opterećenih, mi ih imamo 7.
  • Danko
    2k

Mi se ne trebamo brinut, s pristupom koji imaju naše balerine nijedan neće dobit karton.
  • Paggini
    45.8k

Pa naravno da ne postoji ovakav primjer u praksi jer samo je jedan Mikanović koji s dvije ruke gura Baturinu u 16 metara
  • Filip 91
    1.4k
    Pa upravo to, lik je pogubljen u vremenu i prostoru.
  • The Undertaker
    7.7k
    Lagani prekršaj Mikanovića, prelagan da bi bio penal. Negdje izvan 16m bi ga vjerovatno sudio ali i to je dvojbeno.
    Generalno gledajući, danas u tri utakmice vrlo dobro i odlično (Erceg) suđenje.
  • Rakovica1986
    1k
    Ja isto nebi sudio penal za guranje Baturine. Odgurnuo ga je no Baturina mora bit jači na nogama, ali koliko se sjecam ako igrač obrani loptu koja ide prema golu rukom koja je odvojena od tijela to je penal. Ne mogu vjerovat kako se lagano guraju pod tepih stvari.
  • Ivdzo11
    6.1k
    Najveća promjena tiče se automatskih suspenzija zbog akumuliranih žutih kartona. Umjesto zbog dosadašnja tri akumulirana, igrači će propuštati jednu utakmicu nakon četiri dobivena žuta kartona.
  • Pacho
    613
    Od sljedece sezone?
  • shameless86
    66
    Bog baluna likes this
  • NVKOD
    4.5k
    Znači Livaja i Raketa neće nijednom preskočiti utakmicu zbog kartona. Got it. :up:

Što je sljedeće? Prigovor sucu rezultirat će kornerom za ekipu koja se žalila?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.