• mosad
    1.1k
    Pustit rijeci ako tovari pobjede
  • Bruh
    1k
    Kad ovo osvojimo treba izgasit ligu majke mi moje ovo nema smisla
  • Ritam Ulice
    164
    Netko je rekao Perkovicu da se treba malo lijepse obuc i frajer ni to nije odradio kak treba. Mozda ga Ademi i tu savjetuje
  • Filip 91
    1.4k
    492298410_10066352973398433_2055589779229074201_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=cl8BYnKZTcIQ7kNvwG6Cvrt&_nc_oc=AdmrnfaRExAx4hC-MwSiCXeKtEn4coHhDLChZv55u8p3lLhCXrxJ01spXKEKreSBGb8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=VqUEBbCTXc2BCVZRUqFcag&oh=00_AfEdt3-6OxCgHd8smZ9Vm6rKFp2zutpsfVVhav7TQutH_Q&oe=680F120D

Borba za naslov, slikovito...
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Ne vjerujem da jogurt uz sve zive hns hdz pogurance, kvarove u VAR sobi kad tvoja crna zvir iz zaleđa daje gol, moze 4 tekme bit bez pobjede..emilperska

Itekako može 4 tekme bez pobjede, ali na njihovu sreću nakon toga im sljedimo mi na WC šolji, što je vrlo vjerojatno za nekakvih 1 0 pobjedu magaradi, s obzirom da se naši tamo uvijek useru kao da su istrčali na neki brazilski ili argentisnki stadion. :nerd:
  • emilperska
    9.8k

Prenesposobni su nam igraci i za to..
  • Jurki
    16.9k
    Matematicki je minus dohvatljiv. Ali kad vidim kak mi igramo prek 3 kurca.

Nema ni milimetar šanse.
    Nama da se posere sve do kraja i da trebamo samo poraz od 0:1 protiv Varazdina za naslov prvaka zadnje kolo mi bi i to uspjeli sjebati.
    Mi bi spusili 0:2.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k
    Jedva čekam da završi ova sezona...

Screenshot-20250423-213308-Chrome.jpg
  • jedan u nizu
    12.8k
    Ja bi ove godine titulu HNL pobjednika dodijelio javnim izvlacenjem u Nyonu.
    Nitko ne zasluzuje naslov, a ocito ga nitko ne zeli, pa bi izvlacili pobjednika.

Klubovi koji bi dosli u obzir su:

Dinamo - bio 1. na tablici nekada ove sezone
    Rijeka - bila 1. na tablici nekada ove sezone
    Hajduk - bio 1. na tablici nekada ove sezone
    Slaven Belupo - iznad svih ocekivanja, uz kandidata za trenera godine
    Varazdin - takoder, iznad ocekivanja, otkidali bodove svima po malo
    Istra - skidaju favorite kao na traci, drugi kandidat za trenera godine
    Gorica - tu i tamo otkinu favorite i ajde, postavili su novi travnjak
    Lokomotiva - crna macka za favorite, a i sestrica mora uvijek biti na listi
    Šibenik - odlično se drže, uz sve financisjke probleme

Klubovi koji nebi dosli u obzir

Osijek - ispod svih ocekivanja, u 10 utakmica pobjeda samo protiv nas, od Europe do borbe za ostanak

Za sljedecu sezonu mozemo odmah i organizirati i tombolu neku i dobiti neke + ili - bodove na startu, pa da bude zanimljivo. Netko ce startati sa 15 bodova, a netko ce iz minusa krenuti.

Takoder, uveo bih pravilo da suca za tekme biraju navijaci na fejsu, pa tko skupi vise lajkova taj sudi.
    U tom slucaju da navijaci bar neku ulogu imaju sljedece godine.

p.s. poslat cu ovaj prijedlog Kusticu
  • reziser
    7.3k
    Da je netko od ovo troje danas pobijedio, bio bi prvak 100%
  • Dinamo iznad svih
    126
    Radeljic se ozlijedio
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Fali li netko magaradi za iduće kolo zbog kartona?
  • Švabo86
    132
    Rijeka je danas mogla stavit jednu ruku na pehar.
  • Rile
    77
    Nego, dinamo je trenutno na 9 poraza u sezoni, zadnji put je toliko skupio pogađate, u sezoni 2004/05
  • ElDorado
    3.2k
    I Rijeka i tovari izgubili su od boljeg protivnika, mi smo izgubili od jadnika koji su jednom presli centar. To me najvise boli. Izgubili smo zbog voljnog momenta i nekog cudnog stanja momcadi i odnosa medju igracima koji je ocito u zescem kurcu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.