• Ss-nocni
    2
    Jos jedna briljantna predstava, prevažnog nam senatora. Da ima imalo obraza sam bi zatražio papire. Sramota!
  • Jaki991
    271
    Rile sin vjetra … apsolutno je komično da čovjek u ovakvom stanju igra prvoligaški nogomet u klubu koji nastupa u ligi prvaka
  • Pacho
    595
    Nadam se da vise nitko ne razmislja o produzenju. Hvala i dovidenja.
  • Crusades
    16k
    Nadam se da nitko normalan ne razmislja sekunde mu produzit ugovor. Cvijece i slika i bok.
  • nemapredaje
    4.9k
    Gledam kako trči po sredini, okrene se i pogleda gdje mu je igrač. Računam ovaj sa strane jedino kaj može napraviti je probati gurnuti loptu i sredinu i sigurno će Rile to stići jer ima situaciju pod kontrolom.

Kad ono kurac.
  • brile86
    183
    Današnja tekma neka bude dokaz nekima koji su zagovarali da mu se produži ugovor jer eto može pokrit stopersku poziciju. Hvala i doviđenja na kraju sezone.
  • Dzoni
    1.2k
    Vrati se u Vardar završit karijeru, hvala na svemu i adio
  • IceMan
    2.8k
    Meni zapravo nikad nije ni bilo jasno kak je on i postao “senator” ili neki čak govore i legenda kluba???

Ovdje je 4 godine, došao 2021.godine . Sve okej, bilo je i dobrih trenutaka, al dragi moj….ponašaš se ponekad ko da si Beckenbauer a ne, realno, 25 igrač ove ekipe..
  • NVKOD
    4.4k
    Sučić glavom u Interu, Ristovski nije pružio ruku Perkoviću, dio navijača vrijeđao Zajeca!

Rile, hvala i doviđenja. I ti si mi kapetan, nisi dostojan trake!

Na klupu do kraja ugovora i adio.
  • Crni86
    9.6k
    Ukoliko se dobro vidlo na prijenosu je rile izaso u bolovima drzeci se zs list, i nije nista neuobicajeno da u svemu tome nije dao ruku treneru, ali nasi novinari… pogotovo nas dobri frend Mato….

Osim zajeba kod gola, odigrao je jako dobru utskmicu. Isto tako skace se po glavi galesicu i njemu, a opet su ostavljeni 2vs2 kod gola. Dokle cemo vise shvatit da u takvim situacijama niti jedan stoper nece ostat nepogresan i da je nas kljucni problem u veznom redu koji niti kreira niti se bavi destrukcijom.
  • The Undertaker
    7.7k
    Reakcija kod gola je baš katastrofa. Imaš jednog igrača za pokriti, lopta je lagana i nema kuda nego paralelno sa golom, ti ne zatvoriš i još ti u bloku prođe kroz noge. Ne ide to tako.
  • rakurs
    1k
    Ima se svašta za zamjeriti Ristovskom, ali danas sigurno nije bio ljut na Perkovića. Sam je tražio izmjenu odmah nakon primljenog gola, odmah je tražio zamjenu, vidjelo se jasno.
  • znajdatevolimja
    299
    Kad Dinamo izgubi umre jedan dio mene, ali kod svake ovakve partije Ristovskog budem parcijalno sretan jer mi je išlo na kurac svako njegovo preseravanje kad je sve još nekako funkcioniralo.

Rile, fake si i gotovo. Onako pjevat s Armadom i vrijeđat Zagreb i Dinamo pa onda glumit nekakvog ratnika kluba, to može samo fake lik. Isto bi napravio i nama što je napravio njima, samo da ima kako i da mu se pružila prilika.
  • ElDorado
    3.2k
    Umjesto galesic desno i ljevak torrente lijevo on izvodi eksperimente s Riletom samo kao ustpak pljugerima.
  • gledatelj
    836
    Zašto uopće igra stopera pored KTC koji nam je jedini siguran stoper i Torrentea koji je imao dobrih partija u zadnje vrijeme dok nije završio na klupi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.