• brile86
    174
    Sve je rečeno s ovim ako želi. Pa mi smo valjda profesionalni nogometni klub a ne ekipa koja se skuplja za termin na školskom igralištu. Rile zadnjih godinu i pol skoro ne pokazuje apsolutno nikakvu dodanu vrijednost za momčad.
    I opet ponavljam poštujem ga i cijenim kao igrača i kao osobu za sve kaj je dao za ovaj klub ali moraš znat kad je kraj inače ispašta momčad.
  • GOAT
    2.3k
    Problem je u tome što čovjek ako ostane nece biti backup ili bar se toga svi bojimo jer vidimo da igra cak i kad ga ne ide, RPG mijenja poziciju i Mikic ne vidi teren a zbog čega?
  • fakin
    103
    Ristovskom, koji je jedan od Dinamovih kapetana, senator kako ih popularno zovemo, Dinamo je ponudio novi ugovor. Aktualni mu istječe na ljeto, to se već zna, a Ristovski je tu ponudu zasad odbio. Klub mu je ponudio jednogodišnji ugovor po manjim uvjetima nego što ima sad. Ugovor nije manji za 50 posto, ali jest osjetno manji

ponuđen mu je smanjeni ugovor, on ga je odbio i to je to. ne želi manji ugovor, sretno mu negdje drugdje.

nakon odbijenice ne smije biti druga ponuda, sam je odabrao svoj put, pozdrav.
  • Odani Zgd
    136
    Na raznim portalima, po komentarima ljudi pišu da Rile ima ponudu Osijeka?Sad koliko ima istine ne znam...
  • masacusec
    4.8k
    Prestanite srati po čovjeku koji je btw stranac, makar ga doživljam kao našega, i koji bi trebao biti uzor.svim ostalim strancima, a i mlađima u klubu!
  • NB86
    16.2k
    Doslovno nitko ne sere po riletu u ovim upisima
  • Žan
    459
    Ljubav prema klubu se pokazuje i kad shvatis da nisi visi na tom nivou, zahvalis se i odes kao gospodin. Sretno Rile !
  • Teofil Kateran
    2k
    Ako Rile ne prihvaća novi ugovor mislim da treba zadržat Mohu na još godinu dana, jedan od njih dvojice bi dobro došao kao rotacija. Ne daj Bože da se RPG teže ozlijedi i mi onda ostajemo samo na Mikiću. Definitivno sam za da Mikić u idućoj sezoni napokon dobije potrebne minute i da bude zamjena RPG-u, ali mislim da bi nam uz malu plaću dobro došlo da ostane Rile, a ako on neće Moharrami.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Bolje kupiti još nekoga, Moha nije u ozbiljnom nogometu već dugo, a imao je i tešku ozljedu...Moris Valinčić npr i peglaj dalje
  • Patak
    3.1k
    Zar ne bi novi SD trebao rješavati takve stvari? Ugovore? Tko ostaje tko ne...
  • mali M
    7.1k
    Zar ne bi novi SD trebao rješavati takve stvari? Ugovore? Tko ostaje tko ne...Patak

S ovim se skroz slažem i ponavljam na već par tema oko transfera. Pregovaramo o novim ugovorima, potpisujemo nove igrače na predugovore, a novi SD tek treba doć.. ne sviđa mi se to...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.