• don
    12.5k
    ne piši gluposti aj.
  • Krizy
    54.7k
    Roster za sljedeću sezonu:
    tumbleweed-silence.gif
  • Rex Ramae
    3k
    Nadam se da će i ovaj bezmudi beskičmenjak koji se predstavlja kao trener biti otpuhan iz kluba nakon ovakve izjave poslije tekme.

Luzerština i kurcobolja su zahvatili klub, to se mora odstraniti pod hitno.
  • Pacho
    587

Ne, uopce se ne proziva strance :rofl:
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Trebali bi pocet lagano sa selekcijom, dat minute Belcaru, Kacavendi, Mikicu i jos pokojem junioru da se vidi jel ima smisla da ostaju ili ne. Tko ce to odradit ne znam, al stvarno nema smisla vise gledat i gurat Ristovskog, Ademija, Sucica..
  • vlatkomarkovic
    829
    Jel možemo započeti peticiju o vraćanju Dalibana?
  • The Undertaker
    7.7k
    Za sljedeću sezonu nam je najjeftinije kupiti Istru.
  • Petar86
    1.2k
    Kakvi Daliban, nikad necu prezaliti sto se banalo kolegu NekiTip jer je istrolao par profila upitnog nogometnog znanja i od tad se vise nije vratio pisati
  • Zger
    808
    Jel možemo započeti peticiju o vraćanju Dalibanavlatkomarkovic

E pa ja kažem ja ću glasati ZA i nikoga ne ugrožavam! :strong: :cheer:
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Ne znam više otkuda krenuti...Igrači su nam tetke, žao mi je samo što sam opet se ponadao da u njima ima kvalitete (igračke, ali i ljudske) da probaju preokrenuti sve. Nemaju karaktera jednostavno, ovakvu utakmicu moraš dobit kao igrač Dinama. Dosta je izgovora, a kaj je najblesavije tovari gube, a imam osjećaj da Rijeka neće dobiti. Jednostavno nemaju to nešto, sve je to nešto na pimplanje, glava me boli
  • ArtVandelay
    84
    Lagani osvrt na ovu sezonu i sve kaj se dogada s klubom.

Mislim da generalno nije sramota izgubit u sportu, dio je zivota, ali iz njega treba nesto i nauciti. Na taj nacin rastes, a ova garnitura ljudi u klubu treba dosta uciti i rasti. I uprava i igraci. Do sada smo imali privilegiju da nas pogreske ne kostaju puno. Okej, vjerojatno smo spusili prvenstvo i prezivjet cemo sljedece i nadam se osvojit. Samim time ne preostaje puno mjesta za pogreske i da se iz toga ne vade vrijedne lekcije. Do sada su se mahom donosile pogresne odluke, sto s trenerima, igracima i sportskim direktorima. U vrijeme donosenja tih odluka biralo se izmedu onih koje bi bile dobre i one koje su lose. Sustavnim donosenjem losih odluka doci ce do toga da ce se moci birati samo izmedu losih i gorih i iz njih potom probati napraviti nesto kvalitetno. To se ne odnosi samo na nogomet, to je zivotna prica.

Ono kaj nas vecinu vjerojatno boli je nacin na koji smo ovako izgubili prvenstvo. Ne jer su drugi briljantni, nego jer smo mi toliko pali igracki i na ostalim razinama. Tuzno je za gledat stanje u kojem je momcad, kako nam izgledaju "talenti". Ne bih htio vrijedat neke od igraca jer njih je netko birao i doveo, vjerojatno u najboljoj namjeri, no svaki transfer je bio promasaj ili teski promasaj. Ne moze me nitko razuvjerit da za u hnlu nema boljeg napadaca od kange, krila od mbukua i hoxhe, i ostalih da ih ne nabrajam jer je vec sad svima jasno.

Dinamo je godinama osvajao prvenstva jer smo imali jednostavno bolje igrace. U rijetko kojim slucajevima nogomet koji smo mi igrali je bio velicanstven. Bilo je momenata, ali uvijek je 100% prevladavala kvaliteta. Danas jednostavno to nije slucaj. Da je, garantiram da bi u, budimo realni, smjesnom hnl-u, imali vise od 50% pobjeda nakon 31 kola.

Prostora za zajebanciju vise gotovo nema. Potrebne su tocne i pravovremene odluke i zrno jebenih muda.
  • hardek
    4.4k
    Ako malo bolje razmisliš stvarno bi moglo biti upitno koliko ćemo mi para imat za transfere na ljeto. U ovoj godini već je plaćen Kanga, Galešić, Belcar(valjda ide otkup na ljeto) i Franjić posudba. U tim transferima imaš cca 6 milja eura.

Na ljeto ćeš prodati Baturinu vjerovatno ispod cijene koja se očekivala prije par mjeseci, a Europe ili neće biti ili će biti par milja od konferencijske.

Nažalost iz ovog svega teško mi je zamisliti da imamo budžet preko 5 milja eura. Naravno možda sam u krivu, vidjet ćemo.
  • Paggini
    45.4k
    5 milja eura.hardek

Mierez bespla, Selahi Bespla, Jagušić 2 milje, Matanović bespla ako snizimo Eintrachtu cijenu za Baturinu, lijevi bek 2 milijuna ajd, prodamo Spikića Arisu za 700k, Bernauera za milju St Etienneu, Bulata za 800k kome god.

Zapratite me za još SD savjeta.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Jel možemo započeti peticiju o vraćanju Dalibana?vlatkomarkovic

Potpisujem odmah. Ljudi su mu se rugali, ismijavali ga, pisali tu danima o Franji Ivanoviću kad god se javio. Sezona je prošla, Franjo pred velikim transferom u Premier ligu, Daliban doslovno sa svakom tezom u pravu.

Vratite Dalibana slijepci!!!!
  • IceMan
    2.8k
    Plaćeni si kao cijela liga skoro zajedno, a 16 puta ih nisi uspio pobjediti. Pojedinačno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.