• Droljo
    15k

Ja sam im tak sjebo par utakmica...
  • Peškaman
    6.7k
    Istra je sasvim drugačija ekipa kući i u gostima.
    Nek' mi dobijemo, pritisak će biti na njima a svi znamo kako reagiraju pod pritiskom.
  • Mali dioničar
    17.2k
    Možda zato (slavonskim) tovarima daju bezuvjetnu kupnju ulaznica, žele pošto poto rasprodati Pampas i skupiti nešto više love za deblokadu računa kluba.NORTE

Ma to je ruska veza Orban u Osijeku plus Lukoil sponzor Hajduka.

Vidimo da su i Osječani počeli srati o tome smije li reprezentacija igrati na Pampasu nakon kakti skandaloznog suđenja kad je Dinamo okrenuo na 3:2 u nadoknadi.

https://www.index.hr/sport/clanak/osjecani-bjesne-na-hns-i-ne-zele-reprezentaciju-a-kustic-ih-je-posebno-razljutio/2492976.aspx

U smiraj burnog ponedjeljka oglasio se i klub navijača Bijelo-plavi, koji tvrdi da se njih 86 posto izjasnilo da bi odmah podržalo odluku NK Osijeka da uskrati reprezentaciji Hrvatske domaćinstvo kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024. Podsjetimo, službeno je objavljeno da je Osijekova Opus Arena domaćin utakmice Hrvatske i Turske 12. listopada.

Mađari htjeli preuzeti cijelu istočnu Slavoniju i Baranju, ali ih je Podravka pretekla. Nije valjda netko mislio da su Mađari napravili stadion samo tako jer su imali viška novca. Pa sad malo pati NK Osijek.

https://sib.net.hr/vijesti/regija/1216521/madjari-izvisili-podravka-jedina-ostala-u-igri-za-kupnju-slavonskih-poljoprivrednih-giganata/

Podravka ulazi u finalizaciju pregovora o kupnji tri poljoprivredne kompanije iz Fortenova grupe, dok su mađarska Meszaros grupa te slavonski konzorcij Žito grupe Marka Pipunića i Osatina grupe Mirka Ervačića ispali iz igre za preuzimanje Belja, Vupika i PIK Vinkovci,
  • NORTE
    14.9k
    Mađari htjeli preuzeti cijelu istočnu Slavoniju i Baranju, ali ih je Podravka pretekla. Nije valjda netko mislio da su Mađari napravili stadion samo tako. Pa sad malo pati NK Osijek.Mali dioničar

Šarani svejedno dobro prošli jer su dobili novi moderni stadion i kamp.
    Makar i ispali iz lige, spasili su im klub i sutra ih može i netko drugi kupit s takvom infrastrukturom.
  • Mali dioničar
    17.2k
    Makar i ispali iz lige, spasili su im klub i sutra ih može netko drugi kupit s takvom infrastrukturom.NORTE

Vlasnik kluba je 97% NK OS d.o.o. a vlasnici NK OS d.o.o. su Laszlo Szijj i Open Innovation Tőkealap iz Budimpešte.

Boli njih briga za tih 50-100 milja EUR, mislim da bi ga radije ugasili nego prodali. Zato jer mogu.

Kao što rekoh, nema matematičke računice ni za TSC Topolu ni za NK Osijek, to je samo politika, utjecaj i novac.
  • vjeko1701
    14k
    Nemoj tako, pa nisi čitao sve ove godine da je NK Osijek najčišća i najsvjetlija priča hrvatskog nogometa. Ignoriraj poveznice sa mađarskom vladom, popucavanje autiju, prebijanje trenera. To je sve...slučajno.
  • Droljo
    15k
    popucavanje autiju, prebijanje treneravjeko1701

Mislim da ovo više ima veze sa domaćim krimosima koji su izgubili utjecaj u klubu.
  • vjeko1701
    14k
    U i oko kluba...Svijetlo sa dvije strane!
  • reziser
    7.3k
    pitanje za subotu, smiju li se igrati utakmice? dan zalosti ima radno vrijeme, od 7-19 ??
  • Brusa
    2.8k
    Koliko čitam po internetu svima je nejasno i čekaju odgovore od ministarstva. One koje su zakazane nakon 19 h, mogu se igrati normalno.
  • reziser
    7.3k
    ceka se odgovor HOOa, ministarstva, vlade....

vrlo logicno da je do 19 sati :roll:
  • NORTE
    14.9k
    Samo Varaždin-Loksa je u subotu.
    Mislim da će se prebacit na nedjelju u 13:30.
  • LA BOMBA
    85
    Boli njih briga za tih 50-100 milja EUR, mislim da bi ga radije ugasili nego prodali. Zato jer mogu.Mali dioničar

Ako ga ugase onda može Kohorta preprosto osnovati novi klub koji će se zvati FC Osijek usmjesto NK Osijek ili FC Pampas ili šta god, i nastaviti sa nule na novom stadionu u nižim ligama.

Za 5-6 godina si nazad u prvoj lizi, i imaš stadion. Dok što se tiče gradnje stadiona to može biti 10+ godina da se nešto počinje graditi kao u slučaju Kranjče, ako nemaš Mađara.

Ja ipak mislim da je Osijek tu na profitu i ako se dogodi najgore, preprosto zbog stadiona.
  • Carmichael
    59
    "Povodom smrti Svetog Oca pape Franje i proglašenja Danom žalosti i smrti reprezentativca Hrvatske Nikole Pokrivača pred početak svih utakmica koje se igraju 25., 26. i 27. travnja 2025. godine, održat će se MINUTA ŠUTNJE.

Utakmice koje se igraju u SUBOTU 26. travnja za kada je proglašen Dan žalosti igraju se bez emitiranja glazbe preko razglasa te sa zastavama spuštenim na pola jarbola."

Službena obavijest HNS-a, dakle igraju se utakmice i u subotu po rasporedu
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    ponekad je bolje ne stavit ništa nego puknuti glupost ovakvu. Stari moj prebroji se jbt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.