• Odani Zgd
    360
    Od depresije do euforije u 15-tak dana....i dalje sam siguran da budemo prvaci na kraju.Bit će ovo jedna turbulentna sezona,ali ja ovoj momčadi i dalje vjerujem.Ajmo Dinamo!!
  • Paggini
    45.3k
    Ja sam miran bez obzira koji rezultat bude hajduka i rijeke dok god mi pobijedimo.
  • vjeko1701
    14k
    Upravo to. Najbitniji smo mi. Sve kalkulacije padaju u vodu ako mi ne dobijemo.
  • NORTE
    14.9k
    Istra još nije ni bila u ovakvoj situaciji.

Imaju igru, pobjede nad najjačima i otvara im se prilika uskoro doći na 4. mjesto koje dosta izgledno vodi u Europu.

Istra itekako ima za što danas igrati, a da to znaju i na Poljudu su odavno dokazali...
  • Jay
    1.1k

Tocno to.
    Lijepo je znati da mozemo smanjiti zaostatak nakon sto svi odigraju, ali nama svaka nada pada u vodu jednim jedinim kiksom. I da rivali ne kiksaju danas mi smo pobjedom opet dobili vjetar u leda.
    Ne znam za ostale, ali mene bas pere strasna nervoza.
  • vjeko1701
    14k
    Nisu prije dvije godine bili u gotovo istoj situaciji ali su sve propustili porazom od Rijeke?
  • NORTE
    14.9k
    "Osječanima je blokiran račun zbog duga od 628 tisuća eura koje klub nije platio posredniku Dariju Zahori za transfer Mirka Marića u Monzu 2020. godine. Kamate su rasle pa Zahora sad treba dobiti 900 tisuća eura.

Klupski račun je gotovo tri tjedna blokiran, a 24sata doznaju da nogometašima nisu isplaćene plaće za ožujak te da se oni ni ne nadaju plaćama za travanj."
  • wolfgang14
    2.2k
    DOZNAJEMO Osijek igračima još nije isplatio plaće za ožujak, račun kluba blokiran tjednima!

https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-osijek-igracima-jos-nije-isplatio-place-za-ozujak-racun-kluba-blokiran-tjednima-1046893

Nadam se da će dobiti plaće do kraja tjedna da dobiju dodatni impuls i da ubiju hajduk u nedjelju
  • cron1ck
    1.7k
    nakon ovog mislim da će prije Osijek doći do bodova danas na Rujevici, nego Istra na Poljudu
  • NORTE
    14.9k
    Možda zato (slavonskim) tovarima daju bezuvjetnu kupnju ulaznica, žele pošto poto rasprodati Pampas i skupiti nešto više love za deblokadu računa kluba.

Prema trenutnoj situaciji Osijek se raspada, a prijeti im i druga liga.

Istek ugovora na ljeto:
    Babec, Pušić, Dantas, Lima, Hernani.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Danas će kiksat i jedni i drugi konkurenti
  • Crni86
    9.6k
    Prvo nasa pobjeda pa onda s gustom cekamo kikseve.
  • Paggini
    45.3k
    Iako treba reći, s obzirom na formu i način na koji Istra igra, hajdugu treba utakmica sezone da danas dobiju. Imaju li kapacitet za to? Nekako sumnjam.

Njima istra odgovara puno manje nego mi, na sramotne sudačke pogurance su su izvukli dva X-a, nadam se da i danas neće biti slučaj.
  • ArtVandelay
    84
    A da ja uplatim 100 eura na tovare da budemo 100% sigurni da nece dobit danas?
  • Dani Olmić
    1.3k

Poprilicno sam siguran - Ako ce sudjenje danas bit na razini, Istra uzima sva 3 boda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.