• Sajla
    9.2k
    Isto i za potrošnju u fan shopu.
  • modri-kibic
    467
    Današnji kviz, 4 pitanje nije točno. Bilo je nadovezano na pitanje broj tri (da ne otkrivam odgovore), a protivnik koji je pobjedio Highdug nije bio ni naveden.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    ovo sam i ja primjetio :lol: al sam fulao i zadnje pa se nisam zalio
  • Toot
    364

Istina... ali svejedno sam na kraju dobio 10 bodova.
  • modri-kibic
    467

I ja sam fulao zadnje jer me ovo prethodno naživciralo :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Današnji kviz, 4 pitanje nije točno. Bilo je nadovezano na pitanje broj tri (da ne otkrivam odgovore), a protivnik koji je pobjedio Highdug nije bio ni naveden.modri-kibic

Točno ovo mi frend jutros javlja. Općenito je pitanje glupo, a još fulaju onda i odgovor.
  • Crni86
    11.1k
    jos u pitanju pise da je uzeo dva boda (kao da je igral x, a ne pobjedio)

Svaki kviz jedan fail….
  • modri-kibic
    467
    pitanju pise da je uzeo dva bodaCrni86

Meni pet boda :grin:
  • Kaiser
    221
    hoćemo strane sastavljače :-)
  • Felip
    558
    jos u pitanju pise da je uzeo dva boda (kao da je igral x, a ne pobjedio)Crni86

Greška u koracima. Odgovor je točan, ali je pitanje bilo nepotpuno. Sad vidim da je ispravljeno.
  • modri-kibic
    467

Sasvim drugo pitanje i sasvim drugi kontekst.
  • Felip
    558
    Falio je prvi dio pitanja u kojem je jasno na što se mislilo. I ja sam mislio da se to četvrto pitanje nadovezuje na prethodno, ali nije bilo nikakve logike. Ja sam bubnuo Belupo i pogodio.
    Nebitno sad, danas su nam bitna samo 3 boda na zelenom terenu.
  • Sajla
    9.2k
    Zna li netko kako funkcionira potrošnja bodova iz programa vjernosti - npr. obilazak stadiona je 800 bodova, ako ih imaš 1600 znači li to da možeš uzeti za sebe i povesti nekoga? Meni zvuči da bi trebalo biti tako ali cure u shopu su me malo zbunile jer nisu sigurne "briše" li se opcija jednom kad ju iskoristiš. Ne znam zašto bi bilo tako, pa pitam i vas ovdje za iskustva.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    I mene ovo zanima, kucali smo runde na moj za dva obilaska stadiona :grin:
  • mlinchica
    3.1k
    Mene isto zanima moramo li uzeti kombinirano 2 različite opcije u vrijednosti ukupnih bodova ili može biti više istih (npr. nekoliko različitih autogram kartica)?

Nadam se pojačanom broju termina obilaska jer ćemo u lipnju svi izgleda šetati Maksom :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.