Ako netko ima cajta za izanalizirat koliko bodova donesu dolasci na svaku utakmicu i koliko uz to trebas potrosit novaca da dodes do najviseg ranga... — NitkoBitan
↪Mali Zeus Kao sto rekoh u upisu na prosloj stranici deinstalirao sam aplikaciju... i ne namjeravam ju ponovno instaliravat. — NitkoBitan
Po aktualnom sustavu bodovanja netko sa dolascima na sve domace utakmice bi uz to trebao potrosit i prosjecnu mjesecnu placu za potpisani dres, a netko sa placom manjom od prosjeka potrosenom na plavi korner i Castore (i dolascima na sve utakmice!) bi se zadovoljio sa dvije VIP ulaznice za jednu utakmicu. Sad koliko je to fer i realno procijenite sami... — NitkoBitan
Odnosno: loyalty program tebe potiče da više dolaziš na utakmice i više trošiš u klubu, a zauzvrat dobivaš nagrade od strane kluba. — Bosskovitz
Oboje ste na dobitku — Bosskovitz
Onaj tko će nastaviti redovno ići na utakmice i jednako trošiti kao i ranije, na kraju sezone će opet dobiti mali poklon koji inače ne bi dobio - značku, šal, VIP obilazak stadiona i sl. — Bosskovitz
Ali cijeli program vjernosti nikada neće biti koncipiran tako da se svakog onog tko je "samo" redovit na utakmicama nagradi potpisanim dresom jer to baš i nema smisla. — Bosskovitz
pa gledajuci omjer ulozeno/dobiveno ne potice me da trosim u klubu. — jedan u nizu
Pa zapravo i ne, klub je na dobitku, ali krajnji korisnik nije na dobitku.
Naravno da je loyatly tu da klub zaradi, ali ne mozes reci da su i klub i korisnik na dobitku. — jedan u nizu
Dakako, ali to se sad kosi sa pocetkom tvog posta gdje kazes da loyatly potice da trosis vise. Ako je nagrada znacka ili sal, nece se bas trositi vise. — jedan u nizu
Pa realnio bi bilo da netko tko ima veliki % dolazaka dobije recimo navijacki sal ili t-shirt.
Dok za druge stvari treba i korisnik nesto dobiti. Ja sam siguran da ce vecina ljudi trositi vise kada bi svako toliko dobili nesto za to, sitnicu. Kao happy hour, koji se definitvno isplati. Negdje sam vec pisao, da bi bilo ok da mozes bodove mijenjati za pivo recimo, da ti npr dva dolazaka ili nekoliko potrosenih pica daruje jedno pice gratis.
Pa svaku tekmu bi onda rade popio 3 piva ili soka na stadionu i dobio jos jedno gratis, nego to popio van stadiona.
I ne mozes tvrditi da nije isplativo, svi kafici, bircevi, pubovi imaju nekakve ponude poput happy houra ili akcije na odredene proizvode kako bi potaknuli postrosnju, i isplati se. Svaki normalni sanker svoje stalne goste pocasti rundom svako malo, jer ce se ti stalni gosti vracati i cak nesvjesno trositi vise novaca. — jedan u nizu
Nije istina. Ako zbog loyaltyja ništa ne promijeniš, odnosno nastaviš jednako dolaziti na utakmice i jednako trošiti kao što si trošio i prije, klub od loyatyja neće dobiti nikakvu dodatnu vrijednost, ali ti ćeš dobiti poklon, pa makar to bio i privjesak za ključeve. Ti si opet na minimalnom dobitku, a klub je tehnički na minimalnom gubitku jer je unatoč uvođenju loyalty programa od tebe zaradio istu količinu novca, ali će ti sada zauzvrat još dati i poklon. — Bosskovitz
Obje strane tu imaju neku korist: u idealnom slučaju, ti ćeš zbog loyaltyja klubu donijeti nešto više novca no inače, a klub će tebi dati nešto što inače ne bi dobio. Oboje ste na dobitku. — Bosskovitz
Ne kosi se, rekao sam da je cilj loyaltyja potaknuti te da trošiš više, da više ideš na utakmice i da više sudjeluješ u klupskim aktivnostima. Ako te ne potiče, odnosno ne tebe konkretno nego ako generalno ne potiče članove na to, onda ne ispunjava svoju svrhu i treba ga mijenjati. — Bosskovitz
Mislim slazemo se u ovome, samo smo mozda nespretno napisali svoja misljenja :D — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.