• vjeko1701
    14k
    Mudri, kaj radiš?
  • NORTE
    14.9k
    Navijamo za Šibenik da Osijek mora igrat protiv Hajduga na život i smrt.

Šibenik ima bolji omjer od Osijeka.
  • Paggini
    45.2k
    Ovo je derbi della sestrica!
  • Marktwain
    266
    Mudri, ne zajebavaj.
    #nemaudinamo
  • vjeko1701
    14k
    Al bome Šibenik pokazuje znakove života.
  • NitkoBitan
    25.4k
    Osijek sve bliže naslovu u sljedećoj sezoniKrizy

O Osjece, povedi me, gdje jos nisam bio ja... (U drugu ligu)
  • Sibirski plavac
    4.8k
    Ne stignem pratit tekmu, kakav je Fila na golu Šibenika?
  • LA BOMBA
    50
    Zbog situacija kao ova u kojoj je Osijek sad mislim da bi bilo bolje da bi imali argentinski sistem relegacije gdje se gleda koeficient poslednjih tri godina, i tako se ne može dogoditi da neki veliki klub ispada samo zato jer je imao jednu katastrofalnu godinu, ili pola godine u ovom slučaju.

Recimo u argentinskoj lizi, gdje se gleda prosjek bodova na utakmacu poslednje 3 sezone, Osijek bi bio totalno siguran sada, mogao bi imati još jednu ovakvu godinu i još ostati u lizi.

Ja ne vidim zašto bi bilo dobro za hrvatski nogomet da Osijek ispada, kad imaju novi stadion i neke navijače, a umjesto njih će ostati Šibenik koji nema za plate ili ulaziti neki klub koji ne može igrati na svom stadionu ili netko koji će biti kao Rudeš.
  • NitkoBitan
    25.4k
    Ima tko link za tekmu?
  • nemapredaje
    4.8k

Luis Ibanez jesi to ti?
  • Dzoni
    1.2k

Argentinska liga je toliki kaos od sustava da kad sam i pokušavao proučavati kako funkcionira mozak mi je pregorio. Prva, a osobito druga liga su potpuno zamršene i to ne pomaže baš nikome. Dio razloga zašto su argentinski klubovi slabiji nego i prije 10-15 godina
  • Jurki
    16.9k
    nebu hnl propal ako Osijek frkne u drugu ligu. Ko je najgori nek leti.
    Vrlo jednostavno.
  • SAS1987
    17.1k
    Ja ne vidim zašto bi bilo dobro za hrvatski nogomet da Osijek ispadaLA BOMBA

Ojačalo bi drugu ligu :lol:
  • LA BOMBA
    50
    Argentinska liga je toliki kaos od sustava da kad sam i pokušavao proučavati kako funkcionira mozak mi je pregorio.Dzoni

Meni je baš to čar argentinske lige, da se svake godine igra neki drugi sistem.

I ono kad se odluče tijekom sezone da ove godine neće biti ispadanja i da se liga širi sa 30 na 48 klubova. :lol:

Ali na kraju.. Zna se tko je svjetski prvak!
  • vjeko1701
    14k
    Jako lijep gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.