• ibro1986
    386
    mudri asist
  • vjeko1701
    15.5k
    Mudri, kaj radiš?
  • NORTE
    16k
    Navijamo za Šibenik da Osijek mora igrat protiv Hajduga na život i smrt.

Šibenik ima bolji omjer od Osijeka.
  • Paggini
    51.6k
    Ovo je derbi della sestrica!
  • Marktwain
    370
    Mudri, ne zajebavaj.
    #nemaudinamo
  • vjeko1701
    15.5k
    Al bome Šibenik pokazuje znakove života.
  • NitkoBitan
    27k
    Osijek sve bliže naslovu u sljedećoj sezoniKrizy

O Osjece, povedi me, gdje jos nisam bio ja... (U drugu ligu)
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ne stignem pratit tekmu, kakav je Fila na golu Šibenika?
  • LA BOMBA
    259
    Zbog situacija kao ova u kojoj je Osijek sad mislim da bi bilo bolje da bi imali argentinski sistem relegacije gdje se gleda koeficient poslednjih tri godina, i tako se ne može dogoditi da neki veliki klub ispada samo zato jer je imao jednu katastrofalnu godinu, ili pola godine u ovom slučaju.

Recimo u argentinskoj lizi, gdje se gleda prosjek bodova na utakmacu poslednje 3 sezone, Osijek bi bio totalno siguran sada, mogao bi imati još jednu ovakvu godinu i još ostati u lizi.

Ja ne vidim zašto bi bilo dobro za hrvatski nogomet da Osijek ispada, kad imaju novi stadion i neke navijače, a umjesto njih će ostati Šibenik koji nema za plate ili ulaziti neki klub koji ne može igrati na svom stadionu ili netko koji će biti kao Rudeš.
  • NitkoBitan
    27k
    Ima tko link za tekmu?
  • nemapredaje
    5.3k

Luis Ibanez jesi to ti?
  • Dzoni
    1.4k

Argentinska liga je toliki kaos od sustava da kad sam i pokušavao proučavati kako funkcionira mozak mi je pregorio. Prva, a osobito druga liga su potpuno zamršene i to ne pomaže baš nikome. Dio razloga zašto su argentinski klubovi slabiji nego i prije 10-15 godina
  • Jurki
    17.3k
    nebu hnl propal ako Osijek frkne u drugu ligu. Ko je najgori nek leti.
    Vrlo jednostavno.
  • SAS1987
    17.6k
    Ja ne vidim zašto bi bilo dobro za hrvatski nogomet da Osijek ispadaLA BOMBA

Ojačalo bi drugu ligu :lol:
  • LA BOMBA
    259
    Argentinska liga je toliki kaos od sustava da kad sam i pokušavao proučavati kako funkcionira mozak mi je pregorio.Dzoni

Meni je baš to čar argentinske lige, da se svake godine igra neki drugi sistem.

I ono kad se odluče tijekom sezone da ove godine neće biti ispadanja i da se liga širi sa 30 na 48 klubova. :lol:

Ali na kraju.. Zna se tko je svjetski prvak!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.