• NitkoBitan
    25.4k
    Moljakalo se sefove jutros :rofl:
  • skener
    2.4k
    U prodaju pušten centralni dio zapada po 12 eura
  • gaTeDZG
    886
    Imaju na biranje, dan godišnjeg ili rad od doma :grin:
  • Hnlovac
    1.9k
    Ovo u Gorici meni izgleda kao masa rezerviranih karata koje izgledaju prodano, pa kako će pripadat rezervacije tako će zapad dolazit u prodaju
  • Liks90
    2.8k
    Stanje u 12h

935 prodanih
  • Crusades
    15.9k
    Prodajem jednu kartu za Zapad po nabavnoj cijeni naravno.. uzeo za krivu tribinu :monkey:

Edit: za sad ništa od toga, ostavit ću je sebi dok ne vidim s ulaznice.hr dal se može stornirat pa uzet za istok. :smile:
  • criticus
    3.3k
    Trenutno stanje u 13h i 30min: 997 prodanih ulaznica za istok.
  • Felip
    425
    Daj tih 15-20 eura i podrzi svoj klub kad te najvise treba.NitkoBitan

Kad bolje razmislim, ne bih uvodio besplatne karte za ovu utakmicu nego bih možda dodatno srezao aktualne derbi cijene sa nekim rođendanskim popustom za članove, a svi godišnjaci bi dobili i neki prigodan poklon tako da bi s tim zaokružili zadnji derbi sezone i obilježili rođendan kluba i svi bi bili zadovoljni, a još kad bi nas igrači počastili pobjedom...

To za besplatne karte sam spomenuo kao moje predviđanje s obzirom da je tako bilo i prošle sezone na zadnjem derbiju s Rijekom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.