• Felip
    424
    Kad bi trebale ići ulaznice za Rijeku u prodaju?crophantom

Da se mene pita, trebale bi već sutra od 11 i to odmah online i fizički za sve tribine. Besplatne članske bi išle za zapad gore. Ako ne sutra, onda će sigurno u srijedu od 11.
  • Liks90
    2.8k
    23.10h, 793 prodane
  • NORTE
    14.8k
    23.10h, 793 prodaneLiks90

Ovo ide jako dobro, ne bi bilo čudno da do tekme ode to i do 1.000 koliko iznosi jedan sektor.
    Puna navijačka tribina u ovakvom terminu je stvarno velika stvar.
  • Hnlovac
    1.9k
    Ako se prodaju na dan tekme ne bi me cudila neka brojka 1200-1300. Sam danas ih je otislo 230

To je 1 navijačka tribina i koja stotina ljudi razbacana na ostatku Istoka da su i oni u kadru a ne da se sektor čini zatvoren

Prije 5-6g ovakve su brojke bile u prime time terminu subotom, a ne radnim danom u 15 sati. Ludilo
  • NitkoBitan
    25.3k
    Online prodaja ulaznica traje do srijede u 13 sati. Nema nize cijene u preprodaji pa ce tako ulaznice i na dan utakmice bit 10 eura (nekarakteristicno za Goricu).

Besplatne članske bi išle za zapad gore.Felip

Ma ne dolazi u obzir, to je u jednu ruku i nepostovanje godisnjaka koji su dobrano platili svoju godisnju uz neku racunicu. Uostalom radi se o kljucnoj utakmici, derbiju pred kraj sezone. Daj tih 15-20 eura i podrzi svoj klub kad te najvise treba.
  • bbb medimurje
    3.9k
    Zapad pred rasprodajom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.