• Li d1986
    143
    Jucer novinar iz Pule govori o Istrinim sansama za europu. Za vikend im dolazi Slaven kuci, ako dobiju sutra vec za vikend bi se mogli izjednacit sa Slavenom i prezivili su derbi bez kartona pa bi bas bila steta da ne naprave nesto sutra.
  • NORTE
    14.8k
    U konteķstu nabrijanosti Istre na osvajanje 4.mjesta danas nam itekako paše x2 Varaždina.
  • dzggzd
    212
    jos slaven igra bez nestorovskog, libera i bozica
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Gledam raspored i nije mi jasno cija je ideja bila da Lokomotiva i Sibenik igraju u prime terminu, a Gorica i Dinamo u 15h?Efes Pilsen

Možda radi HRTa koji ima pravo na prijenos tekme u tom terminu
  • Efes Pilsen
    10.7k
    znaci Sapit nam ga uvalio? :lol: Mislim, ja bi svakako da mi igramo prije konkurenata, a s obzirom da smo prosli tjedan igrali prvi ne vidim razloga da ne igramo danas u vecernjem terminu :grin:
  • Eduardo
    23.6k
    bilo bi zanimljivo vidjet kada smo zadnji put bili na -1 od prvog mjesta makar igrali i svoju utakmicu prije.Crni86

U prvih pet kola bili smo vodeći. U šestom kolu gubimo derbi od tovara i padamo na treće mjesto s bodom zaostatka za tovarima i Riječanima. U sedmom kolu gubimo 4:1 u Koprivnici, tovari u kasnijem terminu s istim rezultatom pobjeđuju Goricu, a Rijeka sutradan tuče Šibenik s 3:0 - padamo na -4.

U osmom kolu dolazimo na -2 nakon što vodeći igraju X u derbiju, a mi dobivamo Locose. U devetom kolu ostajemo na -2, u desetom igramo neriješeno na Drosini i padamo na -4, a u XI. kolu Osijek nas tuče doma i padamo na -7. I danas se oporavljamo.
  • rioda
    8k
    Iako je termin glup i nepopularan, ovaj put mi je drago da igramo prvi čisto zbog tog pritiska na konkurente ako pobijedimo.
  • Petar86
    1.2k
    tako je buraz! 6 kola prije kraja treba navijati za ekipu koja je 4 boda ispred nas....
    Došlo mi je da si oči iskopam kad sam pročitao
    Brusa

Ma dobro kaze covjek. Jos kad uracunas da u tih 6 kola imaju Sibenk, Goricu i raspali Osijek taman nam ostaju 3 kola koja su derbiji da stignemo ta 4 boda. Naravno uz cinjenicu da dobijemo nagazne mine Belupo i Varazdin

Za neke ljude bi trebalo ugasiti mogucnost lajka jer je nemoguce da ovo netko ozbiljno misli, a da nije lajk bajtanje.
  • Zg123
    1.6k
    Sutra imamo priliku doci na -1, a onda krece pritisak na vodeci dvojac i pune gace. Idealno da se Hajduk prospe protiv Istre na domacem terenu, a Osijek mora nekome napokon uzeti bodove
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Planirate li opet dovesti strane suce u finišu Prve HNL?

- Jasno je komunicirano da će hrvatsko prvenstvo suditi hrvatski suci. Kad je gospodin Ivan Jurić nedavno postao trener u Premier Ligi, odmah je odradio sastanak sa sudačkom organizacijom, tamo mu je jasno rečeno da kod njihe nema previše prigovora na suđenje. I da svaka takva odluka povlači ozbiljne financijske reperkusije. Prva HNL je uvjerljivo naš najgledanijij sportsko-medijski proizvod, kao takav ima svojih kvaliteta i mana. Svi zajedno moramo upirati u to da ga činimo još boljim. I isticati nečije subjektivne prigovore zaista nema smisla, analiza će na kraju prvenstva pokazati je li bilo kakvih grešaka, na čiju su štetu one počinjene.
  • Dino
    3.5k
    na čiju su štetu one počinjene.Str1nger Bell

Jako lepo, znali bumo na čiju su štetu greške počinjene, ali trofej ostaje kod onog s najviše bodova kako god došli do njih.
  • mali M
    7.4k
    ne vidim razloga da ne igramo danas u vecernjem terminu :grin:Efes Pilsen

jel sam ja nešto fulao ili? šta danas igramo?
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Danas igraju Lokomtiva i Sibenik u prime, vecernjem terminu. Ne vidim nikakve logike da se takva utakmica igra veceras, Loksu na stadionu ne gleda bas niko, Funcuta ce doc mozda par jer je radni dan. Ne razumijem kako je neko pogledao parove i rekao da je najbolje da Dinamo igra u ranom terminu u srijedu pored mogucnosti da ga stavis u prime time utorak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.