• ElDorado
    4.7k
    Sve što smo oko transfera nagadjali dolaskom Bobana pada u vodu. Čovjek će selektirati i kadrovirati pa treba pričekati.
  • rokikaciga
    2.9k
    Čvrsto očekujem nekoga od Grgić/Matanović/Beljo/Roko Šimić kao prinovu na ljeto.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Roko Šimić ni za B momčad
  • Paggini
    58.7k
    Kule i Kanga imaju svoje kvalitete i tragicno mi je da podosta “navijaca” koji nogomet nisu igrali ni na terminu pljuje po obojici smatrajuci da su neznalice.scooniepenn

Apsolutno se slažem, samo razmišljam u smjeru u kojem bi se moglo ići. Petković najavljuje odlazak, Kulenović bi se mogao inkasirati ako dodje ponuda za odlazak, a Kangu ionako tjeraju od prvog dana otkad je došao.
  • Carrasco
    6.3k
    Koliko istine ima oko dovodenja ovog Ramsaka? Baš se često piše o njemu.
  • rokikaciga
    2.9k
    Tu se u potpunosti slažem s tobom.
  • The Octopus
    339
    Sreca pa ima jos 6 kola pa da vidimo tko koga, vjerujem da Kanga ima jos nesto za reci ;). Sa 7-8 golova na kontu na kraju sezone bilo bi ga suludo potjerat, vjerujem u te brojke i dalje
  • scooniepenn
    5.1k

Sto se Petka tice ima ugovor jos godinu dana i ako ce forsirati odlazak postavio bih mu ocekivanje na razini 2 milje eura, nikakve zasluge, hvala na svemu i sretno ako ti je dosta Dinama. Vezano uz Kuleta ako je ponuda na razini 6 milja ne bih se niti najmanje dvoumio. Ostaje Kanga koji je ovdje nepunih pola godine i pokazao je da ti donosi sidruna s karakteristikama koje nam trebaju ako ce se inzistirati na igri s 2 krila o cemu se naveliko pise kao Bobanovoj viziji kroz cijelu skolu sve do seniora. Definitvno mislim da bi nam on mogao biti dobar ubod i ne slazem se s ovim nebuloznim potcjenjivanjem kao da smo doveli tarabu koja ne zna stajati na terenu. U slucaju odlaska i Petka i Kuleta trebaju ti i 1. odnosno 2. napadac, dakle klasa i mladi potentni 3. ala Grgic recimo. Tako ja to vidim iz ove perspektive.
  • Omake
    10.5k
    Simons vjerojatno odlazi iz RB (Skoro pa sigurno po nekim izvorima). Logično bi bilo da RB pokuša dovesti Baturinu, možda je Ramšak također dio tog posla.
  • Vedraca
    174
    Beljo kosta 7-8mio€ toliko trazi Augsburg od Rapida! Koji bi ga uzeo i odma prodo dalje ....imaju ponude od Besiktasa i Jos nekoga! Ja za njega Ni 3 nebi dao
  • Mihaljević
    13.3k
    Fala Bogu da smo napokon krenuli ciljati na igrače iz dobrih akademija, treba i dalje ići ka La Masiji, RB agencijama, Ajax itd.

Nadam se da ćemo Ramšaka gledati kao generacijskog talenta.
  • Carrasco
    6.3k
    Nikad ga nisam gledao, ali imam neki predosjećaj da bi mogao biti dobar
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Dinamo dobije napadaca za naredne 3-4 godine a reprezentacija za narednih 10-15 :ok:
  • Batigol
    90
    Zar nije porijeklom Slovenac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.