• Brusa
    2.8k
    Meni uopće nije jasno zašto kupujemo Miereza. Tko ga je gledao (tu ili iz kluba)? Kako izgleda sad uopće ? Vidim da je u nikakvoj golgeterskoj formi. Jel ga se kupuje na ime dobrih igara prošle sezone? Zašto se vjeruje da će biti dobar ako dođe? Na temelju čega? (Osim bio je prije dobar). Jel plaćamo odštetu? Ako da, koliku? Koliki će ugovor dobiti? Mislim da nakon nas kako god igrao ga teško mi možemo prodati dalje nekome. Puno pitanja. Evo ove sezone smo platili odštetu i dali jako veliki ugovor igraču koji nije cijelu sezonu zabio gol i vidimo kako je to ispalo.
  • vjeko1701
    13.9k
    Ja se za Miereza i dalje držim onog kaj sam pisao i tokom njegovih najimpresivnijih sezona. Kao drugi napadač za razumne novce - da. Kao zamjena za Petkovića - ne.
  • scooniepenn
    4k

Promaknulo mi ovo. Sto ti je zivot. Covjek igrao u 4. ligi u Hrvatskoj, da bi kroz par sezona zavrsio u viceprvaku Belgije s velikom sansom da zavrsi u ozbiljnom klubu u Ligama Petice.
  • scooniepenn
    4k

Ako Petka stavimo na stranu kao ekstra klasu, i Kule i Kanga imaju svoje kvalitete i tragicno mi je da podosta “navijaca” koji nogomet nisu igrali ni na terminu pljuje po obojici smatrajuci da su neznalice. Niti jedan od njih nije ekstra klasa, ali svaki ima svoje kvalitete. No, niti jedan od trojice nasih napadaca nema fizicke kapacitete 90 minuta igrati presing i silovati obranu. Na takvoj razini to nema cak ni mali Ivanovic koji je jedini nas napadac da je u tom kontekstu slican. Stavi ga primjerice protiv Rijeke i tovara i uzeo bi izravno ili prisilio na gresku obrane najmanje 4 do 5 puta po utakmici. U tom segmentu je na svjetskoh razini, kao i u igri glavom. Ja sam uvijek za njegovo dovodjenje.
  • ElDorado
    3.1k
    Sve što smo oko transfera nagadjali dolaskom Bobana pada u vodu. Čovjek će selektirati i kadrovirati pa treba pričekati.
  • rokikaciga
    902
    Čvrsto očekujem nekoga od Grgić/Matanović/Beljo/Roko Šimić kao prinovu na ljeto.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Roko Šimić ni za B momčad
  • Paggini
    45.1k
    Kule i Kanga imaju svoje kvalitete i tragicno mi je da podosta “navijaca” koji nogomet nisu igrali ni na terminu pljuje po obojici smatrajuci da su neznalice.scooniepenn

Apsolutno se slažem, samo razmišljam u smjeru u kojem bi se moglo ići. Petković najavljuje odlazak, Kulenović bi se mogao inkasirati ako dodje ponuda za odlazak, a Kangu ionako tjeraju od prvog dana otkad je došao.
  • Carrasco
    5.9k
    Koliko istine ima oko dovodenja ovog Ramsaka? Baš se često piše o njemu.
  • rokikaciga
    902
    Tu se u potpunosti slažem s tobom.
  • The Octopus
    259
    Sreca pa ima jos 6 kola pa da vidimo tko koga, vjerujem da Kanga ima jos nesto za reci ;). Sa 7-8 golova na kontu na kraju sezone bilo bi ga suludo potjerat, vjerujem u te brojke i dalje
  • scooniepenn
    4k

Sto se Petka tice ima ugovor jos godinu dana i ako ce forsirati odlazak postavio bih mu ocekivanje na razini 2 milje eura, nikakve zasluge, hvala na svemu i sretno ako ti je dosta Dinama. Vezano uz Kuleta ako je ponuda na razini 6 milja ne bih se niti najmanje dvoumio. Ostaje Kanga koji je ovdje nepunih pola godine i pokazao je da ti donosi sidruna s karakteristikama koje nam trebaju ako ce se inzistirati na igri s 2 krila o cemu se naveliko pise kao Bobanovoj viziji kroz cijelu skolu sve do seniora. Definitvno mislim da bi nam on mogao biti dobar ubod i ne slazem se s ovim nebuloznim potcjenjivanjem kao da smo doveli tarabu koja ne zna stajati na terenu. U slucaju odlaska i Petka i Kuleta trebaju ti i 1. odnosno 2. napadac, dakle klasa i mladi potentni 3. ala Grgic recimo. Tako ja to vidim iz ove perspektive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.