• Hnlovac
    1.9k
    Podsjećam i da su Madurro, Xi Jinping, Porfirije, Vucko i Orban još živi i zdravi

Ja bi i njih
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Tri boda Rijeke bi mi poništili pobjedom u nedjeljuFelip

Ne bi poništili jer trebamo ih pobijedit i navijat za još jedan kiks. Zašto taj kiks ne bi bio već sada? Treba navijat da i jedni i drugi kiksaju. Na nama je pobijedit ih u derbijima, a ako i jedne i druge pobijedimo uvjeren sam da ćemo biti prvaci.
  • NORTE
    14.8k
    dinamo je u tom trenutku bio daleko od borbe za prvaka, pitanje glasi je li uopće igrao tih par preostalih kola prije nego se liga dijelila na borbu za prvaka i ostanak.Eduardo

Imali smo u 04/05 daleko najbolje i najskuplje igrače u ligi, kao i najširu klupu, borba za titulu bila je i dalje otvorena za vrijeme pauze.

U 4 kola nastavka ostvarili smo 2 pobjede i 2 poraza.
    Imali smo na kraju podjele prvenstva na dvije skupine isto bodova kao i Zagreb, ali mi smo ispali u ligu bedaka zbog lošijeg omjera s njima (izgubili smo obje).
    dinamo je tako ostao bez mogućnosti i za titulu i za Europu već na polovici ožujka.

Hajdug je onda u kupio titulu i završio 2 boda ispred Inkera koji je remizirao u zadnjem kolu.
    U predzadnjem kolu Inker-Hajdug 1:1 u Zaprešiću čime je i službeno odlučen poredak prvenstva.
  • Crni86
    9.5k
    jesi siguran?

Ja znam ljude koji i dalje bez problema produzuju clanstvo bez oib-a. I ove sezone su godine produzili clanstvo bez oib-a.
  • Carrasco
    5.9k
    a mozda mogu produzit, al novi ne mogu bez OIB-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.