• Paggini
    45.1k
    kolko bekapa smo zadnjih godina doveli? Kaj ce nam jos jedan takav?Jaro

Pa imaš na 10ki Stojkovića kad ode Baturina, jel bi trebali potrošiti 2-3 milijuna na dovođenje još jedne 10ke? Ili uzet Mudražiju za nikakve pare od kojeg znaš šta ćeš dobiti i, jednako bitno, motivacija za igrom nije upitna.
  • Sava Krpa
    469
    neće valjda i Dinamo ispast u drugu HNL?
  • mrgud
    404
    Nama treba pod hitno jedna prava šestica
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    @Pagginibrate zna se da je Mierez meni uvijek bio san ,i ona 9ka koja nam je uvijek falila. Daj bože da je istina i da dolazi. Belcar nam ne treba ,iskreno neka ide nazad šta se mene tiče jer imamo svojih dovoljno na toj poziciji. Šestica ala Selahi i lijevi bek ala Taylor,uz franjića . Bude dobro to sve ,još trener koji će dobro posložiti i sve za 10. Dominacija
  • Paggini
    45.1k
    A ovisi koja je klauzula posudbe za Belcara, vjerujem da imamo obavezan otkup za njega ako sve bude ok s njegovim koljenima, tako da je naš od ljeta.

Mislim da može doprinijet na osmici, pogotovo kad sučko ode.
  • Praskaton
    4.2k
    Zbroji sve kvalitete Kulenovica i Kange pomnoži sa dva i još uvijek nisu blizu Miereza.Pitanje u kakvom je stanju al ako dođe na vrijeme bit ce veliko pojačanje.

Kangu nažalost nećemo nikome uspjet uvalit a za Kuleta će bit ponuda.Volim njega imati kao trećeg napadača
    Petko,Mierez,Kule je na papiru vrhunska kombinacija.

Stoper koji je minimalno klase Galešića(za mene bit to mogao bit Perković ako mu se da šansa) i moćna šestica su svakako prioritet.
    Mudražija je dogovoren,za Jagušića ima mjesta ukoliko ode Baturina.

I još puno upitnika al rekao bih slatke brige za Bobana.
  • Mihaljević
    12.5k
    Segečić zamjena za Baturinu.
    Jagušić zamjena za Sučića.
    Mierez zamjena za Brunu.
    Valinčić zamjena za Ristovskog.
    Profilirat Vrbančića i jednog juniora u obrani.
    Novi golman.
    I očekivat da Zvone uspije privući nekog kvalitetnog stranca, posebno u napadu i obrani.
  • ElDorado
    3.1k
    Od svih hnl igraca trenutno Jagušić je taj. Šestice u hrvata ne postoje a trebace nam bar dve. Ako bi pokusali sa Franjicem koji ima pravo otkupa treba ti jos jedna onak zvijer.
  • emreli21
    270
    i meni Jagusic jako zanimljiv. Ali koliko cujem nije bas odusevio nikoga u stozeru U21 repke nedavno na turniru u Dohi. Ni Olica ni Kranjcara, nikoga od njih.
  • Jos-Optimus
    5k
    ma ništa od Vrbančića, nije to kvaliteta za Dinamo
  • Dudu 9
    639

Olić i Kranjčar su inače veliki stručnjaci.
    Bitno je ono što pokazuje čitave sezone, a ne kratki turnir u Dohi pod vodstvom ova dva teletabisa.
  • OsamŠest
    4.8k
    Zaboravlja se da mi igramo katastrofalnu sezonu, i to već dvije ili tri godine zaradom.

Nisu se drugi poboljšali, niti odjednom imaju po dva ili tri Halilovića u ekipi, nego smo mi postali lošiji, odnosno grozni.

Svakako, ima potentnih i zanimljivih igrača, ali svi su oni itekako daleko od razine Dinama i razine kojoj Dinamo treba težiti.

Treba se uozbiljiti, jer ovo što mi tražimo po Belupu ili Istri, uglavnom imamo u vlastitoj školi koju smo debelo zanemarili.

Vrijeme je da se na ljeto, nakon dugo vremena, napravi kvalitetan posao i ekipa koja će pregaziti ligu.
  • Zg123
    1.6k
    E ako nije odusevio Olica i Kranjcara bit ce da mali ne valja, nema vece struke od njih dvojice
  • fakin
    399
    Segečić zamjena za Baturinu.
    Jagušić zamjena za Sučića.
    Mierez zamjena za Brunu.
    Valinčić zamjena za Ristovskog.
    Profilirat Vrbančića i jednog juniora u obrani.
    Novi golman.
    I očekivat da Zvone uspije privući nekog kvalitetnog stranca, posebno u napadu i obrani.
    Mihaljević

i s tim igračima smo jedno 50% slabiji nego sad, a vidimo koliko smo sada jaki kroz cijelu ovu sezonu.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Bilo bi odlično da Petko ostane, i još uz to Mierez dođe, a da jedan od dvojca Kulenović-Kanga napusti klub. Onda imamo realno odlične napadače (Petković, Mierez, Kanga/Kulenović). Ovako ako budemo ostali na trojci Mierez-Kulenović-Kanga mi ne zuči baš obećavajuće jer je netko ovih dana napisao da su sva tri igrača baš skloni ogromnim padovima forme i potpuno se slažem s tim. Petković isto zna dosta past i gubit lopte sa svojim rolicama, ali on je igrač koji i u najgoroj formi može jednim potezom odlučiti utakmicu, dok ova trojica to nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.