• Mihaljević
    12.5k
    Nevistića platili 3M€ a u akademiji nam u istoj generaciji bili Horkaš i Čavlina... :broken:
  • Nolifer
    10.5k

A da, a sada mic po mic, probija se, ide mu i to protiv velikog Atletica je imao sjajne obrane, samo da mu cijena sad ne skokne u zrak....
  • Droljo
    15k
    protiv velikog Atletica je imao sjajne obrane,Nolifer

Zato što sam ja čekao Atletico dvojku kao zadnji par. A ne što je dobar golman...
  • Calello5
    120
    Luciano Juba

Rođenje: 29. kolovoza 1999. (dob 25 godina)
    Visina: 1,76 m
    Trenutačni tim: Esporte Clube Bahia

Volio bi u Dinamu vidjeti ovakav tip lijevog bočnog. Fizikalije zavidne, dug korak, probojan.
    Tip igrača sličan Theu Hernandezu, Nuni Mendesu, ali u okvirima priuštivim Dinamu.
  • Droljo
    15k
    Fizikalije zavidne, dug korakCalello5

Samo da ovo ne znači spor. Šala mala.
    Ali ima dosta igrača kojima treba da se zalaufaju pa su brzi. Za napad kod beka to i prolazi jer zna kad bude krenuo ali u defanzivi je sranje što te krilo izbaci u korak dva pa ga više nemreš stići ili kasniš.
  • Calello5
    120
    Koliko sam ga popratio mislim da ima dosta dobar defanzivni duel, a ne mislim da je spor. Htio sam istaknuti da s tim dugim korakom lako osvaja otvorene prostore
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Jebote ,rijeka sa i bez Selahija nije ista momčad
    A mi smo ga propustili dovest bez eura odštete . I prošlu temu je on zaslužan za 3 boda , a trebali su izgubiti sva 3. Onaj start za crveni žrtvovao se . Zna da je morao , nije dobio crveni jbg a umjesto primljenog gola na kraju su uzeli sva 3 boda. Ako ima imalo šanse ja bi ga doveo i išao all in po njega .
  • Mihaljević
    12.5k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 12/79

Nestory Irankunda
    250198116.webp
    Klub : Zurich FC (Bayern Munchen loan)
    Pozicija : Desno krilo
    Godine : 19
    Ugovor : 06/28

Ovaj dečko je teška zvijer koja se već nudila Dinamu kad je bio klinac, sa 18g bio najbolji igrač u australskoj ligi i postao reprezentativac što ga je dovelo do transfera u Bayern i reprezentacije Australije. Na ljeto će nam biti dostupan baš kao i Vidović onda, posudba uz mogućnost otkupa. Trenutno na posudbi u Zurichu igra standardno ali sa vrlo slabom statistikom od jednog gola i tri asistencije, što nam je šansa velika. Na ovakve krilne igrače se treba ciljati, mlade igrače iz liga petica koji već imaju seniorsku karijeru ali se ne mogu probiti. Irankunda ako želi napraviti karijeru, Dinamo mu je najbolja opcija, a čak je i igrao za hrvatski klub u Australiji (Adelaide Croatia Raiders), gdje je skautiran i doveden u prvu australsku ligu. Samo ću staviti par videa, pa vi procijenite... Dosta sam igrača iz australske lige već postavio za ovih 12 dana, odlična liga za low risk igrače.

• Kujtim Shalla
    4.7k
    https://www.transfermarkt.com/lucas-stassin/profil/spieler/655012
    Da li neko prati francusku ligu? Ja sam počeo vratiti st. Etienne zbog Maxa. Ovaj mali me oduševio . Statistika dobra, mlad ,ogroman potencijal. Znam da trenutno vrijedi brdo para , ali trebalo bi pratiti situaciju sa klubom. Ako ispadnu mislim da će morati prodati one najskuplje , možda bi ga se moglo dovesti po nekoj normalnoj cijeni ,i pogotovo ako budemo osvojili prvenstvo tu je i liga prvaka. Po meni to su igrači kakve bi trebali dovoditi
  • CastAway1986
    2.8k
    nema šanse legendo, platili su ga okruglih 10M
  • Pacho
    519
    Sta je s Nordinom kojeg se ovdje dosta spominjalo? Mozda postoji sansa, jer u Mainzu dobija minutazu na kapaljku.
  • Omake
    7.3k
    Sve više mi se sviđa Dajčer iz Lokse. Momak je već 2 godine u ozbiljnoj uzlaznoj putanji. Ne mislim da je starter, ali može biti jeftina domaća rotacija, npr dogodine rezervni lijevi bek i treća opcija na lijevom stoperu. Ako napreduje više od očekivanog, može biti baš jackpot latebloomer.

JpOhiCY.png
  • Mihaljević
    12.5k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 13/79

Dylan Peraić-Cullen
    Squad-Peraic-Cullen.png?w=1200
    Klub : Coast Mainers
    Pozicija : Vratar
    Godine : 18
    Ugovor : 06/27

Stavljam Peraića jer se u medijima krenuli spominjati ime drugog našeg golmana Pavlešića koji nije ni blizu dobar golman kao Peraić. Peraić sa 18 godina brani standardno u azijskoj ligi prvaka. Također on treba biti zalog za budućnost, jer u nijednom našem golmanu u akademiji ne vidim ništa specijalno. Treba ga zakapariti dok je još mlad i dok još nije postao reprezentativac Australije. Također nadam se da ovaj broj 40, nije tu za džabe.

• Nolifer
    10.5k

Cullen i Kulenović :love: Još fale: Lepinjica i Caimacov te Kapulica.. :razz: :lol: :sparkle: :fire: Bio bi to ne atomski, nego gastronomski Dinamo! :strong: :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.