• rokikaciga
    913
    Pomocni trener po meni ili B ekipa. Vec sada ima iskustva kao prvi trener i mislim da bi kao asistent mogao napredovati s iskustvom u europskim natjecanjima na klupi. I onda napredovanje ako se pokaze.
  • DiddyGuela
    3.2k
    Veselim se ponovnom pokretanju B ekipe iz razloga sto ce se otvoriti nova mjesta za legende,zasluzne,podobne i ostale uhljebe.

Barem ih necemo gledati u prvoj ekipi. I to je nesto.
  • don
    12.4k
    Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO

zatražit strane suce, konačno.
  • Pacho
    519

Apsolutno
  • fakin
    402
    Upravo, hocete li vise reagirati? Hocete li odreagirati na ove tovarske pritiske?

Ne želimo izgubiti prvenstvo radi pritisaka.

Hocemo cuti vas glas. Hocemo strane suce!
  • Mali Zeus
    16.4k
    zašto si se našao prozvanim?
  • Fan
    955
    zašto si se našao prozvanim?Mali Zeus

Jer je, pretpostavljam, komentar bio upućen ovome mom dijelu:

"Veliki je plus što su ljudi volonteri, al nećemo se lagat i reć da nema načina iskorištavat pogodnosti kad si tako blizak Dinamu. Taman da se radi o sitnicama na početku, možda netko ugrabi kakvu ulaznicu koju realno ne bi smio, uzima besplatan merch pa dijeli okolo, ugovara neke sitne poslove koje se u javnosti realno ne vide...ima načina."

I sami smo vidjeli već neke nelogičnosti u radu Dinama, eto prvo mi pada na pamet slučaj Bratislava i uhljebljivanje određenih skauta.
    S vremenom, ako daljnji rad bude kako treba, će se to (s pravom) zaboraviti, ali opreza nikad dosta.
  • Thor
    85
    Strani suci!:victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.