• Toni90d
    1.6k
    HrgovićaGZomanid

Nemoj pisati samo da bi nešto napisao.

I druga je stvar kad rival prijeđe kod nas i izda svoje, a najgora stvar kad sin legende kluba, najmlađi kapetan, pravi domaći dečko ode u najgoreg rivala u najgorem trenutku za klub, a ima priliku otići negdje drugdje.

Sad ću ti navesti primjer, Meljnjak iz najboljeg vremena (prije ozlijede) prihvatio bih ga bez problema da dođe kod nas. Nikad nije lošu riječ ili nešto drugo napravio prema nama. A bio bi nam pojačanje za kritičnu poziciju na terenu.

Zato Livaju nikad nebi prihvatio, niti Rakitića, jer su odvratni karakterom i zamjerili su nam se.
  • El Madrigal
    280
    Neki ovdje spominju vraćanje legendi, što u pozitivnom, što u negativnom kontekstu! Međutim, Niko Kranjčar nema veze s legendama Dinama, za razliku od njegovog oca, pokoj mu duši, Zlatka Cice Kranjčara... On osim talenta nije Dinamu ništa dao. Na stranu je li otjeran ili ne, ali u trenutku odlaska on nije bio ništa veći i jači igrač od Ćorića i Halilovića u tim godinama, a da ne pričam o Baturini. Simpa lik, s visokim talentom. Nakon igračke, solidne, karijere u nogometu do zadnjih godina ništa, a ni zadnjih godina ništa osobito. Prelazak u Hajduk i kasnije ne žaljenje zbog toga, apsolutno ga čini personom non grata u Dunamu. Mislim da ga mi ne bismo prihvatili, a s druge strane on nema nikakve nogometne trenerske ili voditeljske reference. Sve što on ima je prezime Kranjčar. Ostalo nula bodova.
    I baš me zanima kako ekipa s najgorih portala ima "informacije" izravno od Zvone?
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Ma kakav Kranjčar u klubu...Ko ga jebe tisuću puta. Bio sam mladi dečec kad je ko zadnja pizda otišao u Hajduk. Neki pokušavaju relativizirati njegov postupak, ali tada je to bio nevjerojatan potez. Naravno da je Mamić tada dao svoj veliki obol, ali on je na kraju donio odluku, ko ga jebe. Što se mene tiče, vrata Dinama su mu zauvijek zatvorena

@GZomanid Zato sam ja osobno uvijek skeptičan prema dodjeljivanju titule ,,legenda" iako ju je pokojnom Cici teško oduzeti. Nogomet je biznis, jedan frend je dosta dugo igrao nogomet na višoj razini i tvrdi mi da ogromnu većinu igrača boli kurac za sve, njima je to posao (što mi je apsolutno razumljivo). Ali nama paćenicima je to emocija i nerazumna ljubav i zato još jednom od mene svim srcem: Kranjčar odjebi od Dinama
  • El Madrigal
    280
    Bošnjaka, Hrgovića, Rukavinu, ČopaGZomanid

Neusporedivo!
  • Dadox
    165
    Drago mi je da većina ovdje ima isti stav i da ne želimo takve legende kao Niko u klubu.
  • GZomanid
    714
    Naravno da je Mamić tada dao svoj veliki obol, ali on je na kraju donio odluku, ko ga jebe.Dr Hofmann

Nije on donio odluku nego je tu odluku donjela legenda kluba Cico zajedno s Nikom, kao najbolju za nastavak karijere sina, to je sitnica koja se zaboravlja.
  • Noel
    10.8k
    Kao što ne želim nikad više vidjet Mamića blizu Dinama ne želim ni Kranjčara. To su dva lika koja su apsolutno ljubitelji vlastite guzičetine i boli ih ona stvar za Dinamo. Evo svjež je primjer pa ću usporedit. Zvonimir Manenica koji prepušta mjesto predsjednika uprave je primjer kako se voli Dinamo. A ova dvojica zbog svojih privatnih guzica i džepova su se preko Dinama prejebavala. Jedan je opljačkao Dinamo drugi je otišao u najvećeg rivala zbog svoje karijere i guzice. Nema opravdanja za odlazak u Hajduk.
  • rokikaciga
    879
    Niko mi je simpa lik u vakuumu. I znam da je zbog krimosa otisao iz Dinama. Ali neoprostivo je da je otisao u tovariju i jos snjima digao trofej. Zbog Cice dobiva poene ali je to nedovoljno da bih ga prihvatio nazad u Dinamu. Niti ima znanja i iskustva da bih mozda razmislio da zazmirim na to kaj je napravio prije 20ak godina
  • emilperska
    9.6k
    Niko Kranjčar nije legenda Dinama!

Prestanimo prostituirati riječ "legenda".
    Ima 1 naslov i tada smiješnog HNLa i 3 kupa.
    On nije legenda ni po znacaju za igru ni statistički.

Imam osjećaj da ga ekipa gotivi više jer je Cicin sin i jer je rođen u ZGu nego radi ičeg smislenog na terenu..
    Ima 41 godinu i asistirao je Joe Simunicu u reprezentaciji, velikii nogometni djelatnik..

Dalje od GNK Dinama s njim!

A i Cici bi se dala fina rasprava stvorit koliko možeš bit legenda nekog kluba ako s klupe pijan vodiš utakmicu protiv tada najveceg rivala i nakantaju te 5:2, ali to je sad tema za druge rasprave..
  • fakin
    368
    kao kapetan Dinama otići izravno iz Dinama u hajduk je neoprostivno i nedopustivo. jednostavno, nema oprosta.

sretno mu, ali što dalje od Dinama.
  • Tajno Ime
    153
    niko i Ništa
  • Srelee
    31
    Niko Kranjcar je izdajnik kao i Brekalo i svi.Niti je Mamic dinamo a niti Peras i ostali ako su s njika imali svade i narusene odnose nek za sebe ostave to im nikad nije opravdanje da odu dole.
  • masacusec
    5.1k
    Tada nam je zabio nož u leđa i ta rana nikada neće zacijeliti.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Ako je postojao minimum minimuma prilikom odabira nove garniture to bi bio

a) Da se u klub neće zapošljavati podobni nego sposobni
    b) Da će prestati gaženje imidža kluba

Angažman Kranjčara bi zgazio oba kriterija. Čovjek bez ikakvih kompetencija, ni ljudskih kvaliteta, ni nogometnih ili bilo kakvih drugih. I potencijalno najveće smeće koje je nosilo dres Dinama.
    Jasno je još od prošle godine da je Niko dobar s nekim iz garniture kluba i da je tom nekom palo napamet da bi se možda mogao oprati imidž i dat mu neki poslić jer je nesposoban naći nešto konkretno. Tko bi uopće htio tako ispranog i bezličnog tipa?

Nadam se da će bit pameti, da će prestat čestitke, da će ga se prestat vući za ruku i odjebat njega i sve takve tipove jednog za svagda.
  • Dadox
    165
    Kako smo uglavnom svi protiv Nike i sličnih “legendi” koga bi željeli vratiti u klub? Meni prvo na pamet pada Jerko Leko.Juniori, B ekipa,nešto…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.