• FelceAzzurro
    334
    Svi pišu ko da je Gorica revijalna utakmica i kako imamo uknjižene bodove. Nadam se kako igrači i strucni stozer tako ne misle jer i u boljim formama smo se mučili na toj njivi. Čeka nas jako zajebana utakmica u srijedu pogotovo ako ne uđu i ne pripreme se kao da igraju protiv Milana. Mi smo u HNL jako loši ove godine, pogotovo na gostovanjima. Sada imamo tih 6 utakmica koje su kao 6 utakmica Lige prvaka. Biti ili ne biti.
  • Markelo
    3.3k
    Otvaraju nam se širom vrata da sa 70 bodova budemo prvaci. Ako ni toliko ne možemo skupit, onda stvarno nismo za ništa
  • Jay
    1.1k
    Na sportovariji se pise da je jucer svaki igrac Varazdina dobio premiju od 20 000 euraIvanKupres
    Ocita laz pa nemaju tovari novaca za to. Antunovic i cuic su placeni po 20 000 emocija, za druge ne znam
  • NitkoBitan
    25.3k
    Kako ce Istra nasamarat Hajduk posred Poljuda to nece bit ni smijesno.
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Ko ih jebe, gospoda su imala petsto tisuća šansi za odvojiti se. Sad će opet bit svi drugi krivi, a to je muzika za moje napaćene uši, uživam u tim kmečanjima.
  • fakin
    381
    Otvaraju nam se širom vrata da sa 70 bodova budemo prvaci. Ako ni toliko ne možemo skupit, onda stvarno nismo za ništaMarkelo

realno kakva je sezona prvak će biti tko dođe od 65.
  • Klenx
    7.4k
    Čulina je jučerašnjom predstavom spriječio definiciju savršenog kola.
    Tovari prosuli 2 boda, Rijeka 3. Tovari i dalje nisu prvi.
    Istra prošla bez i jednog kartona, i sada u naletu ide na Poljud.

Dodatno, Osijek opet izgubio i iduće dvije utakmice ima sa Rijekom na Rujevici i tovarima na Opusu, gdje si ne smiju dopustiti dva poraza inače će im pozicija ostanka u ligi totalno zagoriti.

Ne treba letiti, na -4 smo, i imamo mašineriju protiv sebe.
    Međutim, bili smo na -8 i -7 prije 2 kola.
    Dovodimo ih u situaciju koju smo htjeli.
    Da Dinamo lagano dolazi za vrat, pa da vidimo kako im se noge ponašaju pod pritiskom.

Kolo po kolo.
    Pripremiti Goricu kao da je Real.
    Teren nije najbolji, bit će loše vrijeme po prognozi i protivnik koji će nas jedva dočekati skinuti.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Teren nije najboljiKlenx

Teren je nov. Evo i sazetaka od prije tjedan dana, sasvim solidno izgleda.

• jedan u nizu
    12.7k
    Znaci torcida 2.5. u 18h opet upada u teren i onda radi nerede po Splitu.

lajkam
  • FelceAzzurro
    334

I Dacia Sandero je nov auto, provozaj se s njim do Dubrovnika i nazad pa javi kakav je.
  • dinamo u srcu
    2k
    Pripremiti Goricu kao da je RealKlenx

Goricu krenut od prve minute. Veseli igra bez primljenog gola. Decki su se psihicki sigurno dignuli. Vjerujem u dvije pobjede u iduća dva kola.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Ak prođemo Goricu neokrznuti (a ta tovarska kolonija se počela raspadati) mi uzimamo trofej.

Igra Istre trenutno je razina koju jajduk nebre ispratiti...ne ulazim sad u eventualne nenogometne varijable
    (dal bu se Radošević šetal po Poljudu, perolaki imaginarni penali i slično)
  • miro
    6.3k
    Igra Istre je razina koju ni mi ne možemo pratit, a kamoli netko drugi
  • NitkoBitan
    25.3k
    Igra Istre je razina koju ni mi ne možemo pratit, a kamoli netko drugimiro

Zato su sesti na tablici.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Josko pere Valentinu kvalitetno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.