• Pacho
    506

Tocno. Bit ce voda do grla nakon sto su imali +8
  • Bernard
    733
    Istra igra fakat dobar nogać, al brate udaraju, onaj Gagua mi je rijetko gadan igrač, sjećam ga se protiv nas, taj se htio fajtati i provocirati i sa našom klupom..
  • Jay
    1.1k
    Istra pobjeđuje na školjci ako joj dozvole
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Mislim da je nuzno da Istra zlu otkine barem x u srijedu jer Osijek je toliko ocajan da sumnjam da ce ista napravit. Takoder mislim da je nuzno da protiv zla udemo u derbi tako da ih sa pobijedom preskacemo. Ne zelim zamislit da nakon derbija ne ovisimo vise o sebi. Makar igrali jos sa Rijekom. Rijeka ce bez sumnje jos negdje zasrat mozda ih cak i prestignemo vec nakon derbija.
  • The Octopus
    255
    definicija nogomet kakvog volim
  • Jos-Optimus
    5k
    Prosli put im nisu dosudili cist penal, jossu i objasnjavali da nije faul, ono kad je Uremovic pocistio covjeku stajnu nogu...doci ce sve to na naplatu
  • Paggini
    45k
    Cekaj Bel, kakvo guranje u leđa? Pa Livaja gurnuo Jurisica, sve cisto je bilo????
  • Georg Koch
    5.7k
    ovo bi reka svaki normalan čovik sa strane, ali onaj tko prati hajduk sigurno ne bi.don

Eto ne pratim, nisam ajde :rofl:

Sve znam, sve jasno.
    Samo previse ih je sralo da bi nastavilo.
    Tko je uzeo prvenstvo na takav nacin?
    Ja ga ne znam.
    Igrom ovi su spaceshuttle za njih, kombinatorika, trka, zalaganje. Pa i forma u konacnici.
    Dodatni presing cemo im mi nabiti ako Bog da uzmemo 3 boda u Gorici, oni ce pasti pod pritiskom kao i nebrojeno puta do sada.
    La-pa-pa ce im biti.
  • javolimtebejako
    2.2k
    Stari, bili smo na 8 bodova prije dva tjedna, kad je i ovdje malo tko vjerovao u naslov. Dva tjedna kasnije, 4 boda i grozna forma konkurencije, a nase dvije jako dobre pobjede, uz dolazak Bobana i smirivanje kaosa u upravi.

Pusti da letimo!
    Paggini

anulo mufa!
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Ovaj Bel nije normalan, kakav gol čovjek poništi...
  • don
    12.4k
    Tko je uzeo prvenstvo na takav nacin?Georg Koch

hajduk 2005.
  • Zagi
    9.5k
    Svašta. Ovo nije faul , nikada.
  • gledatelj
    832
    Nisam baš dobro vidio, ali ovo mi djeluje ko čist gol
  • Crni86
    9.5k
    upravo to, ovo je u odnosu na livajino guranje bilo maženje. Kakav smijeh
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Jedino tako i mogu. Kad smo mi toliko uzasni. Slazem se da ti likovi imaju nevjerojatnu kolicinu srece. Jer da nemaju borili bi se sa Osijekom za 8. mesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.