• Zagi
    11.1k
    Stvarno Istra igra top nogomet. Svaka čast.
  • gledatelj
    1k
    Samo nek nastave u ovoj formi još jedno kolo
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Gledajući tekmu dođe mi da kupim Lisicu glumeći
    sportskog direktora Dinama...
  • Georg Koch
    6.4k
    Istra igra ko prime Rijeka 2016/17.
    Nema sanse da tovari s pomocu trikova odnesu 3 boda iduce kolo, nema.
  • DrawTube
    7k
    Da ne pratim HNL I ne znam tabelu mislio bih da se Istra bori za titulu
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Stvarno nenormalno da imamo šanse za naslov :lol: , ako ovo nekako uzmemo mislim da će bit povećani priljev na psihijatriju u Splitu i Rijeci.
  • Crni86
    13.8k
    Mi igramo prije rijeke i tovara iduce kolo. Maznut goricu i svalit pritisak na njih da ulaze u utakmice gdje smo samo na -1. Psiholoski ce imat ogroman pritisak jer smo bili na -8.
  • ElDorado
    5.2k
    Rijeka je zadnje tekme dobila na guzove bez ikakve igre. Moralo je puknut
  • E46
    1.7k
    Tak je i varazdin igro super protiv nas pa jucer se nisu mogli sastaviti protiv jogurta sa igracem više, ocito se svi useru tog jadnog jogurta i misle da su nesto. Nitko se onom kopiletu u napadu ne usudi pokazat zube. Bojim se da ce se i istra usrat na poljudu uz sitan poguranac ali ocigledan hajduk to uzima sa 1:0 nazalost.
  • IvanPerić1945
    181
    Ne kontam zašto Dinamo neće ovog Garciu za trenera
  • Paggini
    63.2k
    Poletili ste previše ljudi,ok smanjili smo na minus 4,konkurenti ne izgledaju dobro al jel pratimo istu ligu ove godine?Praskaton

Stari, bili smo na 8 bodova prije dva tjedna, kad je i ovdje malo tko vjerovao u naslov. Dva tjedna kasnije, 4 boda i grozna forma konkurencije, a nase dvije jako dobre pobjede, uz dolazak Bobana i smirivanje kaosa u upravi.

Pusti da letimo!
  • IvanPerić1945
    181
    Ne vjerujem da će se u srijedu išta dogodit, ali za vikend sigurno ide zatopljenje
  • Pacho
    3.5k
    Sad samo da i orjuni uzmu bodove na skoljci
  • ElDorado
    5.2k
    Sva sreća da ovdje imamo vidovite Milane pa ne treba sljedece kolo niti igrati
  • Crni86
    13.8k
    vidjer cemo, ako dobimo goricu i oni budu ulazili taj dan u svoje tekme gdje smo samo na -1 imat ce enorman pritisak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet