• scarface
    284
    Meni je muka više takvih penala. Ovo nije vidjelo penala. Ljut sam i bijesan. Nepravda velika.
    Da se Dinamu tako sudilo, već bi se poslanice napisale. Sramota.
  • Paggini
    44.9k
    rijeka ima doma osijek, goricu, slaven i vani šibenik. ne mogu imati lakši raspored nego što imaju.fakin

Da imaju Dinamo, Hajduk, Dinamo, Hajduk, Dinamo, bili bi prvaci. Ovo će sve sjebat.
  • fakin
    368
    Pitanje jedno samo... Jel pratis ligu ove sezone? :smile:M94

pratiš li ti hnl zadnjih 10 kola? tko je od vodećih u zadnjih par mjeseci izgubio od šibenika, gorice ili osijeka? jedino dinamo od osijeka predvođeni fabijem pa to nije ništa čudno.

nije isto igrati protiv šibenika/gorice/osijek ili slavena, varaždina i istre. ogromna je razlika.

ako rijeka danas dobije istru imat će 59 bodova, mi imamo 52.

ako mi dobijem sve do kraja i igramo X na poljudu, kako kaže kolega, imat ćemo maksimalno 68 bodova.
    znači rijeka u zadnjih 6 kola ne smije skupiti 9 bodova.

znači morali bi u zadnjih 6 utakmica čak 4 puta kiksati. koliko je to realno?
  • rokikaciga
    879
    Na kojim si ti drogama?

Rijeka u 7 utakmica mora izgubiti od nas, jedno nerjeseno i jednu izgubiti. Vrlo je vjerojatno da ce se jedno od toga dogoditi sutra jer im nema Radeljica ni Selahija.

Hajduk u 6 utakmica mora izgubiti od nas i jedno nerjeseno.

Znaci ako medusobno odigraju nerjeseno mi Hajduj preskacemo pobjedom u derbiju a Rijeka ima pravo na jedan kiks u 5 utakmica.

A mi da sve pobjedimo

Apel adminima da se moze nekako sakriti postovi odredenih korisnika. Voljan sam donirati forumu za navedenu funkciju. Hvala
  • fakin
    368
    kolega je rekao da je uvjeren ako mi odigramo X na poljudu da ćemo svejedno biti prvaci, što nažalost je jako daleko od istine.

ali eto ako dobijemo sve i odigramo X na poljudu imat ćemo 68 bodova.
    rijeka ako danas dobije istru imat će 59. znači treba im 9 bodova u zadnjih 6 kola da budu bolji od nas. to je čista matematika.

molim apel adminima za ignor listu jer ne znaš niti čitati prethodne postove drugih forumaša niti znaš kad uopće rijeka igra
    Rijeka u 7 utakmica mora izgubiti od nas, jedno nerjeseno i jednu izgubiti. Vrlo je vjerojatno da ce se jedno od toga dogoditi sutra jer im nema Radeljica ni Selahija.rokikaciga
  • NitkoBitan
    25.3k
    Jel Safaric i dalje zahvalan sto mu igrac nije dobio drugi zuti nakon mesarskog starta na Livaji :monkey:
  • Mr Anderson
    11.3k
    U prijenosu je bio poslije penala kadar kad Škaričić i Livaja nešto pričaju i smješkaju se. Ono ko da mu Škaričić govori...a e, već san se pripa da će ga poništit.
  • rioda
    8k
    pratiš li ti hnl zadnjih 10 kola? tko je od vodećih u zadnjih par mjeseci izgubio od šibenika, gorice ili osijeka?fakin

7.3. Rijeka - Šibenik 1:1. Nije poraz, ali su izgubili dva boda
  • Noel
    10.8k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/evo-kako-je-hajdukov-komentator-reagirao-na-crveni-karton-ovakvih-duela-ima-8-milijardi-20250419

Ovaj sin od Željka Vele je ogledalo mitomanije i onog najgoreg mladog mozga koji nije nikad u životu doživio naslov prvaka svojeg kluba i onda laže sam sebe i priča gluposti u prijenosu. Ovo je nova razina. Ćurković još oke kad je skužio da je crveni pokušava barem šutit a ovaj lik priča totalne idiotarije.
  • fakin
    368
    kažem, nadajmo se uskrsnom daru i kiksu rijeke danas u puli jer ako rijeka to danas dobije onda stvarno imaju ogromnu prednost nad nama.
  • Oluja
    5.2k
    Volio bih cuti komunikaciju sudca i VAR sobe prilikom provjere penala
  • Toni90d
    1.6k
    Mogao bi nam Osijek vratiti bodove ako se malo trgnu poslije današnje utakmice. Pobjede Rijeku i Hajduk, pomogli nama, a najviše sebi jer bi se spasili od neugodne utakmice doigravanja za 2 ligu :sweat:
  • fakin
    368
    Volio bih cuti komunikaciju sudca i VAR sobe prilikom provjere penalaOluja

inače, što mnogi ljudi kod nas ne znaju, var se javlja u slučaju penala samo kada primjeti očitu grešku suca. znači var se ne smije javiti kad je situacija li-la, nego kada je baš očita povreda nogometne igre.
    odnosno ako sudac ne sudi ništa, a vidi se jasan faul onda se javlja var, a obrnuto ako sudac sudi nešto var se javlja samo ako se na kamerama vidi da nema onog što je sudio sudac.

znači ako sudac sudi nešto i var se javi to znači da su u varu vidjeli da se ne vidi ono što je sudac dosudio.
    tako da je tu puno veća greška.
  • Felip
    418
    Brine me dosta kartoniranih igrača Istre pred Hajduk i to ključnih igrača. Danas samo da se svi sačuvaju kartona, a onda u njihov dobar rezultat ne sumnjam kako danas tako i u srijedu.
  • Marcinko
    675
    Majkić, Marešić, Valinčić, Radošević, Blagojević, Rozić, Gagua, Fućak, Lawal su igrači koji se moraju čuvati kartona, po meni svi imaju adekvatnu zamjenu osim Majkića, Marešića i Radoševića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.