• Paggini
    44.9k
    To što on lijepo priča, što ima milijun i jednu ispriku, što je simpica tip i ima šarma ne znači da nije jebena juda.

Dopustite mi patetiku, ali nikad me ništa u životu nije slomilo kao gledanje njegovog dočeka u splitu, sa dresom hajduka, šalom, štimcem, ništa me nije toliko slomilo.

Imao sam njegov dres s prezimenom na leđima kojeg sam starog namoljavao pola godina da mi ga uzme, davao ušteđevinu staroj da ide prema dresu, napokon mi ga kupili i nisam ga skidao sa sebe i jebiga, nisam ga vise nikad poslije tog dana obukao, a uz to, nikad više nisam uzimao dres sa prezimenom na leđima jer me to toliko obilježilo.

To je moj osobni dojam bio koji nije ni milimetar se umanjio, dapače kad se uzme sve u obzir što se zna danas, gadi mi se još više.

Nek on voli Dinamo dvadeset puta više od mene, ali kad se sve lomilo, ti si kao kapetan i kao sin jednog od najvećih otišao gamadi i kreveljio se dižući kupljeni i neplaćeni trofej prvaka dok smo mi tavorili u Ligi za bedaka.

Od 4000 klubova na svijetu, ti si otišao u jedini koji nisi smio otići, nema oprosta
  • nemapredaje
    4.8k

Po pedeset osmi put pišem na Zoni na ovu temu:

NITKO GA NIJE TJERAO DA IDE BAŠ U HAJDUK !!!
  • miro
    6.2k
    Bila su to loša vremena, a Niko nije neki heroj ulice nikad ni bio, ali ja ga ništa posebno ne hejtam iskreno
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    NITKO GA NIJE TJERAO DA IDE BAŠ U HAJDUK !!!nemapredaje

Kljucna stvar. Idi svuda ali nemoj tamo. Tko ode tamo je za mene izgubio status Dinamovca za sva vremena. Za mene si onda ljudski sljam. Jer jednostavno ne mogu shvatit da mozes navijat za Dinamo i da te ne smeta igrat u tom odvratnom klubu koji nas mrzi sa svime sto ima.

Ali opet kazem. Nogomet je biznis i treba gledat objektivno. Sto nam tko moze dat. Nemam ni problema da dovedemo nekog tovara. Ali kod kranjcara mi je glavni problem sto fakat ne vidim kaj bi lik mogao dat klubu osim izdajnickih vibri.
  • don
    12.3k
    dat. Nemam ni problema da dovedemo nekog tovaraGeneralNapoleon

ne bi imali ništa protiv tovara, profesionalca koji će sve dat za klub. Ali za nekoga poput Kranjčara, otić u hajduk, pogotovo u onom trenutku je nedopustivo. Makar te "silili" i u gepeku vodili do splita.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Pa ja se slazem. Ali kazem nemam samo po sebi problema sa tim da dovodimo i takva govna ako nam mogu pomoc. Mislim na kraju su i tovar koji izda njih i nas koji izda nas govna. To mi je bila poanta. Da samo zato sto su govna ih ne bi prekrizio. Al shvacam i to da neki to ne bi htijeli.
  • mali M
    7.4k
    S ovim odmakom, ja se pitam koji si to zaposlenik, tada, ali i danas može dopustiti da se postavi iznad poslodavcaKermit

Svaka osoba koja drži do sebe i svojih vrijednosti... Ajd bez patetike jer pričamo o najgoroj stvari koja se dogodila Dinamu u zadnjih 30 godina, ne o nekom dobrom simpatičnom poslodavcu...

Što se tiče Nike... ja krivim sigurno kriminalčinu što je Niko otišao iz Dinama, ali odabir kluba je Nikin teret.
    Simpatizirao sam btw Niku do nedavno dok nisam pogledao podcast gdje je mrtav hladan izjavio da ne žali što je otišao u Hajduk... Tu je izgubio i ono malo podrške koje sam mu davao da je izmanipuliran i da je ko klinac pogriješio... On ni danas ne žali zbog toga i sa tom izjavom nema šta raditi u Dinamu..
  • Crle
    907
    Što god bilo tko mislio o toj situaciji tada i o Niki, koga god tko krivio ili ne, njegov mogući budući dolazak u klub je nepotrebno traženje problema. Najjednostavnije. Nema nikakvog smisla raditi taj potez.
  • rioda
    8k
    Njegov dolazak nema nikakvog smisla prije svega jer iza sebe nema apsolutno ništa nakon igračke karijere čime bi zavrijedio posao u Dinamu, a onda je tu i sve već rečeno oko prelaska u Hajduk. On meni više liči na nekog umjetnika nego kao da se želi ozbiljno baviti nogometom
  • mali M
    7.4k
    On meni više liči na nekog umjetnika nego kao da se želi ozbiljno baviti nogometomrioda

Istina.. često pijem kavu na Dobrom dolu pa ga viđam. S onom svojom pudlom i skoro uvijek neki klošarski izgled... Raščupan, smetlarka na njemu i neke razvaljene tenesice.. fali mu još samo neka kuta sa bojom po sebi pa bi rekao da je to neki ekscentrični slikar
  • Patak
    3.3k
    Ja ne kužim toliko tu priču da je otišao u klubić koji po nikakvim kriterijima nije ni blizu Dinamu. Ok, ne vole nas, ali nisu jedini koji nas ne vole. Veći nam je rival Rijeka, a nije da nas oni vole baš nešto. Al dobro priznajem da ne kužim do kraja tu priču.

Ali realno u nogometnom smislu ne može pružiti Dinamu ništa jer se nije školovao dalje i trudio za razliku od drugih. I nogomet napreduje, a ti šetaš pese. Priliku treba dati nekom tko je to zaslužio. Netko je spomenuo Jerka Leku, dobar primjer nekog tko nije preskakao stepenice a i Dinamovac je.
  • nemapredaje
    4.8k

Postoje rivali iz sportskih razloga, a postoje rivali iz povijesnih, regionalnih, kulturoloških, vjerskih, itd. razloga.

Nije isto. Ako odeš u sportskog rivala ok, ali ako odeš u ovog drugog nije ok.
  • GZomanid
    714
    Nije isto. Ako odeš u sportskog rivala ok, ali ako odeš u ovog drugog nije ok.nemapredaje

Nemojmo biti dvolični, zakaj nismo onda odjebali Bošnjaka, Hrgovića, Rukavinu, Čopa i druge koji su isto bili Jude, kaj je jedino u moralu bitno da netko nije zajebao nas?
  • Toot
    206
    Veći nam je rival RijekaPatak

Ni blizu. Rijeka je zadnjih 20-ak godina snažnija od Hajduka, ali to je sportsko rivalstvo. Malo se izvrijeđamo, zakačimo se, ali s Riječanima mogu i jesam znao poslije utakmice popiti pivo i složiti se da je najvažnije kako "oni s juga ne budu prvaci".

Tovari su nešto sasvim drugo. Za mene osobno, oni su oličenje onog najgoreg u Hrvatskoj: kukanja, kmečanja, okrivljavanja drugih za svoje probleme, isprepletenosti s državom, mijenjanja kaputa kako vjetar puhne, izmišljanja povijesti, nametanja, mitomanije... to nije sportsko rivalstvo, to je vrijednosno rivalstvo i takvo je još od prve utakmice prije više od 100 godina.
  • mali M
    7.4k
    Ja ne kužim toliko tu priču da je otišao u klubić koji po nikakvim kriterijima nije ni blizu Dinamu.Patak

Neznam dal si premlad al u to vrijeme smo bili dobro al pari s njima.. čak su i digli titulu te godine s Nikom. Početak 2000-ih ti nije bilo baš Dinamovo vrijeme.. u pet godina 3 puta Hajduk, 1 Zagreb i 1 Dinamo.. i u takvim trenucima naš kapetan ode u Hajduk... Nakon toga smo se zainatili i pokrenuli današnji niz titula izuzev Rijeke...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.