• Efes Pilsen
    10.6k
    Mogao je doslovno bilo gdje osim jednog kluba i bas u taj je otisao (nemojte mi sad skakat sa srbima). Nek zivi s izborom dalje od Dinama.
  • Infinity
    17.8k
    Kljucno je to 'koji imaju znanje'.

Ja smatram da Dinamo treba imati boljeg trenera od Biscana i zato sam to i rekao. Nemam ja nista protiv legendi u klubu, ali te legende moraju imati znanje i doprinijeti klubu.

O skokovima dalje prvom prilikom mogu pricati do sutra, ali cu biti kratak. Biscan je napustio Dinamo zbog Liverpoola, Kranjcar zbog Hajduka, a Boban zbog Milana. Nije li to skok dalje? Sutra nece napraviti isto? Igrac koji izjavi da za njega nema veceg kluba od Dinama sutra ode u zadnji klub Premiershipa, pa preko Turske zavrsi na Cipru, a imao je status Boga i mogao ga je jos uvijek imati. Ja vise i ne pamtim cije ime sam posljednji put tiskao na ledjima, jer sam sto puta ostao razocaran necijim odlaskom. S vremenom sam to prihvatio. Nogomet je biznis, pogotovo igracima i vise se ne zamaram previse necijim odlaskom, jer ce netko novi doci. Dinamo je iznad svih njih, pa zvali se oni Igor Biscan ili Anonimo Anonimus.
  • vjeko1701
    13.8k
    Pretpostavljam da je ovo jedna od generacijskih stvari. Meni je uvijek bilo u glavi da ga je otjerao Mamić. U reprezentaciji mi je bio među dražim igračima.
  • DrawTube
    6.7k
    Jesmo li mi ove sezone imali 1 tjedan tj mjesec kad je sve bilo mirno?

Evo sad imamo lijepo novog materijala (Kranjcar) da se svadamo 2 mjeseca
  • Dadox
    165
    Kranjčara ni blizu.Dinamovac nikada ne može igrati u Hajduku.Ja to tak gledam…Osim toga ne kužim čemu sad prizivanje i pozivanje tih likova u Dinamo kao on,Vlaović i Silvio Marić koji su nakon karijere radije udarali tenisku lopticu nego zasukali rukave i radili u nogometu.Zvanje takvih legendi u klub,koji sa sobom nose jedino lijepe uspomene, fakat nema nikakvog smisla.
  • crophantom
    91
    Ak mislimo dofurati svakog ko je ikad igrao u Dinamu kolko nam novih radnih mjesta treba? Nadam se da su ovo sve samo naklapanja, Zvone je jedno i tu moramo stati, pa nismo bend koji se ponovo okuplja za oprostajnu turneju već nogometni klub, tak da ne želim nikakvo pretvaranje u NK Legende.
  • vjeko1701
    13.8k
    Budimo malo realni. Piše se svaki dan koga Boban zove a članak većinom bude "nije još al očekuje se da bi mogao".

Jedini potez koji je napravljen je da je glavni skaut promaknut u SD-a a on nije nikakva legenda. Bišćan je potvrdio da su se čuli ali opet nam to ne govori dal mu je on bio prvi kandidat ili je to samo bio poziv da vidi dal uopće mogu raspravljati o njegovom imenu.

Vjerojatno ne postoji iole popularni bivši igrač kojeg novine do 1.6. neće izvući i našvrljiti neki članak kako ga je Boban zvao.
  • mrgud
    399
    Veli Tironi,na zoni je premirno pa da im bacim kost :lol:
  • Navijač Dinama
    9.7k
    Meni bi to dovođenje Nike Kranjcara je direktno pljuvanje ljudima u facu, kao i dovođenje Šokote na poziciju za koju nema niti kompetencije niti k... čisto uhljebništvo za kije se govorilo i ispravljalo,guralo narative kako se ne može to sada događat niti da se dogodilo...

Zanimljivije od svega toga, kako se na sve načine u zadnje vrijeme(period od nekih godinu-dvije) pokušaje ispeglat imidž Nike Kranjčara, koji ispada da je u cijeloj toj priči čak nevin, i da nema nikakve veze sa odlaskom u tovariju. Kriv je i Cico također, ali da je Niko na drigoj strani ili nešto je ogromna laž, za koju se gura 100 izgovorena laž postaje istina.

Ej, sin živuće i (po)najveće legende Dinama, tada (po)najbolji igrač Dinama ide u Hajduk..

Niko je tada, ako je već se inatio agenciji i gazdi iste, mogao otići iz Dinama i nitko mu nebi zamjerio (štoviše) - ovako je odabrao otići u Hajduk. Može on pričati da je to bilo u inat Mamiću ili bilo šta drugo, o  komu/čemu, ali on se jedino inatio Dinamu, navijačima i simpatizerima Dinama koji su ga voljeli.

Obukao je dres i i zagrnuo se šalom te zapalio baklju pod kojima se "mrzi Dinamo, srpsko ime to" i izvikuje "Zagreb=Beograd"... Pravi Dinamovac i veliki Purger, nema što...

Što dalje od Dinama takvi.
  • Toot
    206

Godina je 2025., a još uvijek se pravimo da je Niko završio u Hajduku zato kaj mrzi Dinamo i htio je otići u Hajduk, ne zbog pentagrama Mamić - Štimac - Pokrovac - Cicini dugovi - Sanader?
  • Navijač Dinama
    9.7k

Evo ti jedan ulomak. Ako nisi shvatio, pročitaj, ponovno, ako opet nisi, onda opet i sve dok ti ne dođe u glavu.

"Potpuno neočekivano i skandalozno izbio je sukob između Mamića i kapetana Nike Kranjčara, igrača od kojeg je klub godinama nastojao stvoriti megazvijezdu i zaštitni znak Dinama. Kranjčar nije bio igrač iz Mamićeve agencije i odigrao je katastrofalno lošu polusezonu i uz to je ušao u konflikt sa svim trenerima koji su te jeseni vodili momčad. Službena vijest iz kluba glasila je kako najmlađi kapetan u povijesti kluba odbija pristati na smanjenje ugovora komplet­noj momčadi jer se ne slaže s tezom da su za katastrofalne rezultate odgovorni isključivo igrači. Ubrzo priča poprima dramatične razmjere kada ga Mamić ekspresno baca na transfer listu, a kao prvi zainter­esirani kupac ukazuje se Štimac koji pod svaku cijenu maloga nastoji dovesti u Hajduk.

U početku se ta „ludost“ činila apsolutno nemogućom, ali budući da Kranjčar nije imao niti jednu ozbiljniju ponudu izvana (spominjala se nekakva Ukrajina u koju on nije želio…) s vremenom je postajalo sve jasnije da bi se transfer u Hajduk mogao i ostvariti.

Kada je cijela stvar došla pred gotov čin, vrh Bad Blue Boysa sastao se s Kranjčarom u njegovom kvartovskom kafiću gdje mu je iznesen stav grupe, jedini logičan u tom trenutku: „Stat ćemo uz tebe, udariti i na Mamića ako treba, ali samo ako ne odeš u Hajduk, u tom slučaju si za nas mrtav i morat ćeš se nositi s posljedicama…“. Mali je na to hladno dgovorio da će otići u Hajduk ako ne dobije bolju ponudu te zamolio da mu se u tom slučaju ne dira obitelj (kao da smo mi ruska mafija, a ne navijači). Transfer se uskoro i dogodio. Sin Dinamove legende i kapetan Dinama s bakljom u ruci, odjeven u simbole protivničke navijačke sku­pine mahao je svojim novim obožavateljima s balkona Poljuda. Sve što je njegova obitelj doživjela u predvečerje transfera bio je pogled s pro­zora stana na mnoštvo upaljenih plavih lampaša. Bila je to poruka BBB-a da je čast dotadašnjeg kapetana, „ponosnog kaj je Purger“- umrla!

Sve što je kasnije doživljavao od strane BBB- a zakuhao si je apsolutno sam. Ne ulazeći u zakulisne igre njega, njegova oca (tada izbornika), Mamića i Štimca – jer što se i zašto se sve to dogodilo znaju samo oni, grupa je postupila na jedini ispravan i navijački način. Otišao je tamo gdje mu mi to ne možemo oprostiti i amen! Grupa tada nije stala na stranu Mamića nego je mali otišao u Hajduk i tu svaka priča završava. "

SA PREZIMENOM KRANJČAR SE NE IDE U HAJDUKE!
  • ElDorado
    3.1k
    Jbga ovdje je vec vatraxoko neprovjerene info. Ja sumnjam da bi tak nekaj procurilo od Bobana. Mozda je netko to predlozio ali daleko je to od odluke. A i Kranjcar nije bas budala da ne zna situaciju. Iako ja osobno to puno vise zamjeram cigančini
  • emilperska
    9.6k
    "Nema oprosta"

On je tamo otisao dobrovoljno, dok smo mi bili na dnu, lošiji u HNLu nego ove godine. Imao je CSKA i koga već, otišao je u jogurt.

Ne zelim ga nazad..
  • Kermit
    372
    Gledao sam ga na Podcastu kad je govorio o razlozima zašto je otišao. I sam je rekao da nije htio pristati na smanjenje jer su kao krivi svi, nešto u tom smislu.

S ovim odmakom, ja se pitam koji si to zaposlenik, tada, ali i danas može dopustiti da se postavi iznad poslodavca. Ok mi je da je iskazao nezadovoljstvo, ali da ćeš reci NE onome tko te plaća je po meni jedno veliko nepoštovanje. I zato nitko nikad nije i neće biti iznad kluba. Klub je broj jedan bio i bit će.
  • Pacho
    488
    Bit ce i kod cetnika otvorenih pozicija na ljeto. Neka se tamo javi za posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.