• Blueshadow86
    3k
    Žgadija kiksala. Više-manje očekivano.
    Red je sutra da Istra uzme bod/bodove.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Duo Antunovic - Cuic protiv Hajduka = udruzeni zlocinacki pothvat.

Toliko losih odluka ne moze bit slucajno, ne moze... Idiot u jednom momentu akcije Varazdina krene trcat prema svom golu odnosno centru i skoro gubi loptu, pa kaj vise rec. 2-3 preslampava udarca, aktivacija iz jasnog zaleda iako je mogao Mamic do lopte, sa 5 metara cista glava fulao cijeli gol, nasao se u bloku Mamicu i uz minimalno energije pokusao "izbjec" loptu...

Jbt radi se o cistom tovaru bivsem igracu Hajduka. Ako u svlacionici Varazdina nikome nije palo na pamet nesto dobacit ovom glupanu onda stvarno ne znam.
  • Pacho
    488
    Hajdukov trener Gennaro Gattuso dao je izjavu nakon utakmice. "Naravno da smo očekivali tešku utakmicu, ovdje smo izgubili prije četiri mjeseca. Volio bih dobiti objašnjenje zašto je ovo bio crveni karton, to je bio preslab kontakt. Dinamo, Rijeka i mi igramo za nešto i trebalo bi malo kvalitetnije donositi odluke u ovim situacijama", rekao je Gattuso pa dodao:
  • Dinamosaur
    2.1k
    Red je sutra da Istra uzme bodove.Blueshadow86

Malo sam ti ispravio post da nama bolje paše..
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Da smo ga pedalili nakon Rijeke sad bi vjerojatno bili prvi. Ali kaj je tu je.

Kako god. Kiks za sada dovoljan. Treba uzet sto nude. Nasa pobjeda i jos jedan x treba. Naravno zal sto su uzeli 2 boda vise nego su zasluzili. Ali opet treba i sa ovime bit zadovoljan. Tesko mi je zamislit da ce ovakvi pobjedit 5 od 5 ako ih dobijemo.
  • Crni86
    9.5k
    a iznudeni penal svog krkana nije komentirao?
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Meni je nevjerojatno kako ljudi svako kolo cine naoruzanu pljacku nad protivnikom i onda imaju jos obraza kmecat. To je nesto nevideno. Toliko odvratan i jadan klub se rijetko nade.
  • sport
    4.5k
    Mi ako želimo biti prvi moramo uzeti svih 6 pobjeda, međutim nakon današnjeg remija i tovari u zadnjih 6 kola moraju uzeti 5 pobjeda a ne izgledaju kao ekipa koja to može.Rijeka je trenutno u najboljem položaju jer joj od 7 utakmica također treba 5 pobjeda ali uz finale kupa i zamor matrijala pitanje je mogu li i oni zadržati formu i osvajanje bodova u tom ritmu.Dok god pobjeđujemo mi smo svakim kolom sve više u igri za naslov.
  • Paggini
    44.9k
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......Dudu24

Mlada dama je i danas bila na utakmici, da se napomene
  • Jurki
    16.9k
    Duo Antunovic - CuicNitkoBitan

Zelim im svo zdravlje svijeta.. a karijeru u Koki de budu piceke cistili.
  • NB86
    16.5k

Sve nam je omogucila
  • Paggini
    44.9k
    Sve nam je omogucilaNB86

Omogućit će i njoj Paggini utjehu nakon još jedne grozne predstave
  • Blueshadow86
    3k
    kako im natežu kožicu smrdljivu fritulastu, odvratnu. FujNolifer

Legendo :rofl: :rofl: :rofl:
  • NitkoBitan
    25.3k
    DOZNAJEMO: "Igrac Hajduka Ivan Rakitic poslije utakmice otisao do sudacke sobe i Ante Culine... da im popusi iz zahvalnosti!!"
  • DrawTube
    6.7k
    Nego, danas je službeno na tekmi bilo 3000 ljudi više nego kad smo mi gostovali

Gdje bi se dalo ugurati tih 3000 ljudi kad smo mi igrali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.