• don
    12.3k
    prošle godine prid Uskrs smo se vratili iz mrtvih pobjedom na poljudu i okrenuli sezonu, ove godine iz nemogućeg polako okrećemo u svoju korist, također pred Uskrs.

Bog nas voli, sritan i blagoslovljen Uskrs svima! :halo:
  • Marc
    374
    Znači ovaj Čulina je baš veliki antitalent za sudca, kako i na koji način on sudi u HNLu je najbolja slika kako su naši sudci loši… i mislio sam da sam ne realan i da mi se čini al kad vidim Antunovića i Čajića kako su igrali to je stvarno sramota… a i komentator 5 minuta nadoknade a on kasnije poslije stanke treba se igrat još najmanje 6 minuta… šta reć.. a i da ne zaboravim Rakitić cijepljen od prekršaja, a njega čim takneš odmah faul…
  • fakin
    367
    Lani smo na veliku subotu ostvarili onu veliku pobjedu na poljudu. Nadam se da istra moze ove godine na veliku subotu donijeti lijepe vijesti
  • ElDorado
    3.1k
    Čulina se vodi kao zg sudac al kurca on sa zagrebom veze ima
  • NitkoBitan
    25.3k
    Noga igraca Varazdina na tlu prije Livajine, nema govora o gazenju. Ne znam kako to nisu mogli uhvatit uz silne VAR kamere.

Screenshot-2025-04-18-21-05-22-326-com-facebook-katana.jpg
  • ElDorado
    3.1k
    Ova pačaglu sa Šafaricem minutu a s ovim prevarantom 10 min. Samo nemojte reć da je objektivna
  • Marc
    374
    mogli su, ali nisu htjeli…
  • ElDorado
    3.1k
    var je posteno odradio i pozvao čulinu. Problem je u njemu
  • Dinamosaur
    2.1k
    pa kad i je tovar. Iz okolice Zadra
  • fakin
    367
    Pa penal se vidio odma da je livaja nagazio igraca varazdina, to se vidjelo odma iz prve snimke
  • Pacho
    488

Ako se ne varam nisu ni pokazali kut iz kojeg se najbolje vidi
  • Toni90d
    1.6k
    Marko Livaja
    Tablica kaže sve

Klub | Utakmica | Žuti kartoni | Minute po žutom
    -------------------------------------------------------------------------
    Hajduk Split | 124 | 26 | 476
    AEK Atena | 129 | 47 | 186
    Las Palmas | 24. | 13 | 111
    Inter Milan | 13. | 2 | 215
    Rubin Kazan | 3 | 2 | 35
  • Crni86
    9.5k
    nama nece pobjec, nama mogu ostat samo na istoj razlici.

Mislim da bi svatko bio uzrujan da rijeka ne kiksa sutra, ali znajuci da tim ne kiksom bjeze vise tovarima ce mi svakako malo barem smanjiti uzrujanost.

Moje zelje idu ovako: 1) dinamo prvak
    2) prvak bilo ko osim hajduka
  • Doktor Kunić
    4.6k
    pa kad pošteno rade što najbolji kut nisu pokazali? Smradovi pokvareni
  • Crni86
    9.5k
    ne samo to, vidljivo je iz dva kuta da livajina noga ide prema branicu a ne obrnuto. Vidljivo je iz aviona da livaja je taj koji trazi kontakt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.