• don
    12.3k
    skroz te kužim :sweat:
    Mislim da smo svi sad vrućih glava
    Brusa

:lol: :lol: ma ovo je strašno. E da je otić na neki godišnji od hnla, zamrznit ga na 2 godine.
  • Big Daddy
    1.5k
    Mi u zadnja 2 kola 6 bodova, tovari 2! Topi se topi!!!
  • Noel
    10.7k
    Išli bi svi na koljenima na Mariju Bistricu iz Zagreba da nam je neko reko da će izgubit 4 boda protiv Lokomotive i Varaždina.

Idemo dalje hrabro i časno.
  • Crni86
    9.5k
    Znam, crveni i sve. Izvukli se smradovi i protiv lokse al tu smo -4. Dva kola i razlika se preplovila. Ajdeeeee.
  • Marcinko
    675
    U dva kola smanjili 4 boda. To je odlicno.ElDorado

Hajduk je dobio dva boda, a ne izgubio 4, nevjerojatno je kako su se u ove izvukli, nadam se da će Istra biti prva ekipa u full formi i sastavu protiv njih.
  • Paggini
    44.8k
    ako ti nije problem objasni mi, ne mogu razmišljat ovako vruće glave. Hvala
    3m
    don

Jer imaju u odnosu na nas virtualni bod, pa da imamo jednako bodova, imali bi taj plus jedan pa je nama svejedno jel 4 ili 3 zaostatka u ovom trenutku jer trebamo jos jedan kiks njihov uz nase pobjede
  • gaTeDZG
    852
    Da, ali u kakvim okolnostima? Oba gola za bod su zabili s igračem manje...
  • db-izbjeglica
    17k
    A magarad glupa ce sad tjedan dana kmecat kako su pokradeni i radit pritisak pred istru a poklonjen im penal i svaka odluka na terenuNB86

Strašno!

Uvjeren sam da im božanstvo neće dobiti treći žuti do kraja sezone, doslovno uvjeren. Što je s njegovim ponašanjem praktički nemoguće taman da ne napravi ni jedan prekršaj do kraja sezone.
  • Jos-Optimus
    5k
    pa svakako i da su izgubili i mi ih pobijedimo je potrebno da još jednom odigraju barem x, nama je svejedno je li razlika 3 ili 4 boda zbog međusobnog omjera - tako da je ovo sve super
  • Bernard
    733
    Ajmo mi dobit ovih 6,magarad ionako puca pod pritiskom a ni rijeka nije nešto bajna, na guzove u zadnje vrijeme.
  • Mihaljević
    12.4k
    U dva kola smanjili 4 boda. To je odlicno.ElDorado

Ako Rijeka sutra dobije smanjili smo jedan bod.
  • BigZ
    616

Jesam reko da sam pisao komentare vrucom glavom? Ne trazim raspravu, ventiliram se.
  • Gelipter
    4.1k
    Ne znam kad mi je bilo ovako mučno nakon utakmice. Čak ni kad smo izgubili ove godine protiv tih smradova, ali neće im ni to pomoći!
  • rioda
    8k
    Dajte gif one ruke Bambe
  • IceMan
    2.8k
    Gledam snikmu, pa onaj penal je faul za Varaždin. To je bilo gaženje Livaje…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.