• runtothehills
    467
    Prpić dodaje loptu svome golmanu. Nikom ništa, sve je dobro.
  • Jaro
    9.7k
    Danas neviđena pljačka Varaždinafakin

Opljackali ga vlastiti trener i igraci koje je doveo. Jbt oni 3 poluvremena s igracem vise zabili 1 i primili 2 gola...
    A Culina je netalentirano drvo jednostavno, dodaj tome pritisak tovara i mos se fuckat - dobijes ovo... Culina zaoravi na razini nogometa koji se igra...
  • Toni90d
    1.6k
    Ako mi sve utakmice pobjedimo do kraja, a Jogurt i Rijeka međusobnu utakmicu, odigraju ne riješeno mi smo prvaci?

Uz uvjet da sutra Rijeka izgubi.
  • dis
    47
    Mislim da je vrijeme za strane sudce, ne znam šta se više čeka
  • Jaro
    9.7k
    jos Rijeka mora koji put kiksat...
  • Zagi
    9.5k
    Dobiješ svoju tekmu 4:0 i u miru gledaš komedije kasnije. Nije to loše.
    Ajmo Istro!
  • fakin
    368
    Rijeka ima 7 bodova vise sto znaci da moraju izgubiti 8 do kraja. Poraz od nas i X s tovarima je 5 manje.
  • FrodoJePurger
    298
    Ne znam kako nije ljudima jasno svi u HNS-u se boje hajdukovih navijača i kaj će im napraviti ako neke odluke nejdu njima u korist. Prijetnje, sačekuše ili samo nasilje nad njima i njihovom familijom nije zajebancija. Nitko više ne može biti kontra hajduka, pogotovo ne nakon što su ih počeli štiti ovi na vrhu.

EDIT: zvučim ludo, ali nakon svega kaj se dogodilo ove sezone mi je teško gledati drugačije na ovu situaciju
  • ArtVandelay
    67
    Da mi je neko reko prije dva kola da cemo s -8 doc na -4 reko bi moze. I jedni i drugi su pod ogromnim pritiskom, pogotovo tovari. To igraci njihovog kalibra ne mogu izdrzat. Opet sam poceo vjerovat u naslov AJMOOOOOOOOO
  • ŽacZgb
    204
    Kak i dalje neki od vas mogu navijat za riječane? Oni ak ne kiksaju protiv Istre onda igraju doma protiv Osijeka i poslije nas protiv Gorice,a onda idu u goste kod Šibenika. Kad vi očekujete da će počet gubit?!?

Sutra samo poraz!
  • fakin
    368
    A zasto mi sutimo i dozvoljavamo da se u savezu boje tovarskog utjecaja?
  • Jurki
    16.9k
    recimo da je tak.

Onda gasi sve, gasi ligu, gasi savez, gasi drzavu, policiju, sudstvo, institucije i nek sve ide u 3pm.

Nek im daju tu kantu i nek se napuse crknutom pesu kurca.
  • Zagi
    9.5k
    A zasto mi sutimo i dozvoljavamofakin

Pitaj bivšu upravu.
  • ElDorado
    3.1k
    Za govnjara nije crveni al o penalu nista
  • fakin
    368
    Bivsu? Pa zasto ova sad nova suti cijelu ovu sezonu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.