• Svi na Sjever
    2.8k
    Komentator je toliko pristran da je to degutantno za slušati, sve sumnjive situacije cinično komentira.

Ne mogu se odlučiti tko je pristraniji ,drvo u napadu,smjesni Čuić ili iritantni komentator..
  • marcio amoroso
    40.9k
    Gadljivo suđenje :vomit:
  • Dzoni
    1.1k
    Prije početka utakmice bih potpisao za ovaj scenarij, samo neg gube 2 boda po 2 boda
  • Paggini
    44.9k
    SeeeSRV.jpeg

Ajde bar silov moze samo kopirat isti clanak od proslog tjedna, nek odmori i on
  • ŽacZgb
    204
    Kaj se njima sudi i poklanja,a onda još oni kmeče. Onakav penal samo bradati dobit. Već vidim kak će komisija ignorirati indirekt,komentirati će samo situacije koje su gledane na VAR-u.
    Smrdljivi 24sata iste sekunde radi anketu zbog crvenog,ali zato penal i indirekt nema ankete.
    Fuj tovarske svinje.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Kome nije jasno da je Antunovic namjerno izvodio svinjarije taj je mutav.
  • NB86
    16.5k
    Ako Rijeka sutra dobije smanjili smo jedan bodMihaljević

Rijeka ima kratak kadar i finale kupa, mi dobijemo goricu i njih i po meni samo o sebi ovisimo jer oni poslije nas nece sve dobit do kraja
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Moj Šafariću sudac ti se popiša po tvojim igračima, i ti kazes da si sretan jer je mogao dobit i drugi žuti kod penala.
  • Sajla
    8k
    a Šafarić se ne bi štel zameriti, nije siguran je li bil penal ili možda ipak nije.. :vomit:
  • Crni86
    9.5k
    Sutra kak god rijeka odigra bit cu zadovoljan. Ili smo mi blizu prvom mjestu ili je rijeka pobjegla juznim govnima.
  • Kermit
    372
    Braćo, na dan Isusove najveće muke nemojte koristiti pogrdne riječi. Kao kršćani koji prolaze kroz Vazmeno trodnevlje, pripremajte se za Uskrs sa svojom bližnjima.

Rezultat utakmice nam ide u prilog.
  • KtcGoat
    455
    Za Safarica vrijedi ona "u lazi su kratke noge!!!"
    Tip ima 1.20m jebo me pas
  • Brusa
    2.8k
    pobjeći će nama. NAMA. .... nemrem vjerovati
  • fakin
    368
    Ljudi su razocarani jer realno hajduk je trebao dobiti u ove dvije utakmice 0 bodova, a ne dva, a svaki bod ce biti bitan.
    Protiv lokomotive gol u zadnjoj sekundi
    Danas neviđena pljačka Varaždina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.