• ZgDLions
    944

Vidio sam to već u Hoću knjigu, fora su, uzet će se barem jedna.
    Inače na ipadu nemerem baš pregledavati web od Dinama, moram na mobu pregledavati.
    To je do stranice ili mene nekaj jebe?
  • NitkoBitan
    25.3k
    Blazena Zona, ljudi koji ju prate prvi za sve saznaju. M i L velicina ove majice ce otic kroz dan dva najkasnije kad se procuje glas.

Sto vise ovakvih suradnji :ok:
    Vec sam dao prijedlog a budem opet, obleka za teretanu je pod must do.
    I da, skoro sam zaboravio... PIVO! Dinamovo pivo u suradnji sa sponzorom (ne znam jel Ozujsko ili Karovacko, a moze i sa pivovarom). Zakaj ne podrzat klub na sve moguce nacine.
  • maksimirski istok
    342
    ja takoder imam problem sa stranicom ali preko mobitela
  • plulion
    3
    Ne sjećam se točno koja je bila cijena dostave u inozemstvo u starom shopu ali mislim da nije bila 25€ kao sad u novom... :chin:

Malo sam usporedio s drugim shopovima.
    HNS uzima 15€, Hajduk 13,27€, Osijek 16,65€, znači moglo bi se i jeftinije.
    A i skuplje kao Rijeka koja uzima 40€... :gasp:

Ništa, trebat ću onda skupit nešto za 200€ da bude besplatna dostava :grimace:
  • fakin
    368
    greška.
  • Time
    1.1k
    Mozda glupo pitanje,kupnjom ove majice sva zarada ide Dinamu ili je i to kao sa Castore...postotak samo ide nama a postotak proizvodacu ? Ne samo ove majice nego sve odjece sto nije Castore.Sad kad nam je liga prvaka jako upitna bitno je sto vise napuniti proracun kupnjom iz fan shopa itd.
    Screenshot-20250418-133548.png
  • mokoxax468
    1.2k
    Samo Dinamu, Castore zarađuje samo od Castore proizvoda u shopu
  • Kujtim Shalla
    4.6k
    nije bilo toliko ,mislim Max 15
  • NitkoBitan
    25.3k
    Mislim da nisi shvatio kaj je kolega htio rec. Naravno da dio ide proizvodacu, u ovom slucaju ovom streetwear brandu sa kojim se suraduje.
  • mokoxax468
    1.2k
    Aha, krivo sam pročitao onda poruku. To zavisi kako je postignut dogovor oko prava s FZWL, da li ide postotak od prodaje ili je Dinamo kupio prava na ovaj art za distribuciju (tako da su oni unaprijed dobili iznos, no onda ide sva zarada Dinamu). Naravno, može ići i kombinacija
  • Odani Zgd
    359
    Kolega iznad spominje pivo?Nije loša ideja,ja ga osobno ne pijem,niti išta drugo alkoholno.Možda neka čokoladica ili tortica,mogu je konzumirati i klinci i odrasli.Ili neka proteinska čokoladica ili nešto drugo malo zdravije tko vodi zdrav život
  • Infinity
    17.8k
    I da, skoro sam zaboravio... PIVO! Dinamovo pivo u suradnji sa sponzorom (ne znam jel Ozujsko ili Karovacko, a moze i sa pivovarom). Zakaj ne podrzat klub na sve moguce nacine.NitkoBitan

Svidja mi se ideja, ali ne i predlozene pivovare :lol:
  • Marley
    3.7k
    Majki, jesi li to ti?!
  • Odani Zgd
    359
    Što bi rekao Laki iz "Noćne More":Tko je taj??Nisam....
  • Marley
    3.7k
    ma salim se, podsjetio si me na kolegu, samo maaalo :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.