• Paggini
    44.8k
    Znaci kritično fali artikala za bebe, imam malog svog kumića, ekstremno se trudim u ranoj indoktrinaciji, ali nemam s čim, čak ni onaj autobus više nije u ponudi.

Slikovnica s plavkom i nekim igračima iz povijesti sa zvukovima koje beba može pritiskati, tipa pritisne tipku i krene iz slikovnice svirati "tuče nas policija ko šugave pse...", recimo hehehe.

I drugi prijedlog, CD sa dječjim obradama Dinamovih pjesama, dosta auta jos ima cd playere, pa im to pustati u autu da se smire a i usput i nauče malo pjesama - to može ići i na spotify pa da Dinamo i tamo paru ubire.

Uz to, duksa za te klince sa slovom D je 50 eura hahah, malo je to previse fkt
  • austrijanac
    6.4k

Dva najbolja prijatelja mi dobili tri curice, kum jednoj.

Nažalost, dobivaju samo bodije, i to kad ima broja...
  • Paggini
    44.8k
    Nažalost, dobivaju samo bodije, i to kad ima broja..austrijanac

Ma ovaj moj dilber je prerastao i BBB i Dinamo bodije, al treba i ovih gluposti da se oni s tim igraju, igracke, slikovnice, autici, bilo sta...

Ima tu prostora fkt za PUNO toga a išlo bi kao alva, ja koji nisam roditelj bi za malog pokupovao sve sto imaju
  • Marley
    3.7k
    pravda za zene i djecu!!!
    (I dalje nema nijednog zenskog kroja t-shirt, dakle obicne pamucne zenske majice...)
  • Ronin
    2
    Bit će svega dovoljno. U dolasku su velike količine robe, radi se na još hrpi artikala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.