• User123
    36
    Praticki imas dzabe 24h i dobijes free cash u obliku bonova
  • KtcGoat
    455
    samo kaj nis previse konkretno ne napisu, samo bude clikcbait naslov, ovo je sve rekla-kazala
  • rioda
    8k
    Boban zove Kranjcara pise 24 sata. Za sta ga zove? Nadam se za oruzara, spremacicuOlmic

Ne znamo još, čekamo da ga nazove...
  • rkru
    27

hahahha legendo nemoras se pravdat. al da 24 sata je takvo dno da kuzim tvoju potrebu xD

neznam za niku. kao klincu mi nije bilo jasno zas ga se tak jako napada zasto trans svinjo debela no sad mi je jasnije. Ako se to dogodi to ce biti ogroman test za boyse.
  • User123
    36
    Ma to kazem, nista ne dobijes od njihovih clanaka, vise je to da za 5 eur dobijes 25-30 za potrosit na ini i lidlu,a nije komlicirano za napraviti. Pa koga zanima neka pogleda na lidl aplikaciji
  • NB86
    16.5k
    Zanemarimo van strucni kontekst kranjcara, meni je samo njegovo znanje vrlo upitno, di god sam ga slusao kad su ga pitali prije o zelji za trenerskom karijerom skroz flegma je bio i pricao o nogometu vrlo opcenito i po cini mi se da nema nikakvog talenta za takve poslove, osim toga zivotopis 0, on treba krenut od mlađih kategorija nekog jaruna, dragovoljca pa doc do mlađih kategorija dinama, eventualno u dinamu moze bit u necijem stozeru tipa kadeta, nikako glavni trener, prije bi jerku leku doveo za neku poziciju vođenja druge ekipe/juniora
  • Paggini
    44.9k
    Kranjčar ima bolne uspomene na Dinamo,User123

Prije bih rekao da Dinamo ima bolne uspomene na Kranjčara.
  • Danko
    2k
    Možda ga zove jer trebamo klupskog nutricionista.
  • Zg123
    1.6k
    Boze sacuvaj da Kranjcar, sta je sljedece? Ogi Vukojevic kao potencijalni novi trener?
  • crophantom
    91
    Po očekivanju nakon što je doso Zvone, imenovali SDa iz unutarnjih rezervi tek tolko da ga imenujemo.
    Imat će ovlasti kao i svako od nas na forumu ovdje.
  • austrijanac
    6.4k
    Imao sam 10 godina kad je on imao pressicu ono za prelazak u Hajduk.

Dan danas se sjećam njegovih riječi i da nije danima spavao radi prelaska.

Teški ožiljci jos dok sam klinac bio.
  • De Oliveira
    1.5k
    Niko sto dalje od Dinama. Fuj!
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ajde još da Rijeka kiksa i na konju smo!!!
  • Efes Pilsen
    10.6k
    nisam znao da je utakmica gotova.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Pa crveni imaju, nemaju šanse, eventualno bod.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.