• NKDZ86
    3.5k
    eh da se zove Sandy Kulenga di bi mu bio kraj :razz:
  • Droljo
    14.8k

Da se zove Gabriel Omar Batistuta nije za prvu špicu dinama i gotovo. Ne zna štopat lopti niti dodati točnu suigraču na dva metra. Enter
  • Marley
    3.7k
    Pa ne mora ni biti prva spica, tko je to rekao uopce? Kad je i bio, bilo je to silom prilika, predugo je trajalo i mislim da je zato i pregorio. Da se ne vracamo sad po stoti put tko je kriv za to, svi znamo.
    Ali radije bih sto puta da on ostane dugorocno kao drugi napadac, nego da se luta s nekim upitnim pojacanjima za koja pojma nemamo sto donose. I kojima klub kao takav ne znaci nista, osim odradjivanja posla za koje su placeni.
    A te izlizane price koje se periodicno vrte u krug, da moze biti sretan i sa ulogom trecega, i da generalno nije razina Dinama, to je cisti hejt i nista drugo.
    Nepotrebno se ide iz krajnosti u krajnost.
  • Droljo
    14.8k
    Kad je i bio, bilo je to silom prilika, predugo je trajalo i mislim da je zato i pregorio.Marley

Jel dobio priliku? Jel pokazao da nije taj? Kak ne pregori kane ili lewa koji odigraju valjda sve utakmice u sezoni na puno težoj razini?
  • Crni86
    9.5k
    pa upravo je to i poanta od Marley. Da je drugi napadac, a ne prvi.
  • Droljo
    14.8k

I treći... Za klub kakav ja želim da dinamo bude. U realnim okvirima naravno.
    Nemrem mu preći preko štopanja lopte na toj razini i za tu plaću.
  • Marley
    3.7k
    Mozda sam bila nejasna, ne znam. Uglavnom, kolega Crni86 je shvatio poantu. Ja lijepo objasnim, a Droljo spominje Kanea i Lewu :razz:

Kako god...mi potencijalno imamo puno vece brige od Kulenovica i Kange. A to je prvi napadac, s obzirom na Bruninu sveukupnu situaciju. Koliko god mi bilo tesko i razmisljati o tome.
  • Patak
    3.3k
    U današnjem Dinamu Petko je nominalno prvi napadač, a Kule drugi, ali sa skoro 20 golova u sezoni. Ako Petko ode Kule postaje prvi napadač ako i sam ne ode. Bolji od njega mogu doći jedino domaći igrači, kao Gavranović, Drmić, Petković, Vidović....Vidjeli smo da napadači iz drugih liga (francuske, engleske) koji dođu za 2-3 milijuna, velikom plaćom i bonusima nisu ni za trećeg napadača. Preslaba je to kvaliteta za Dinamo. Da se više ne zavaravamo.

Dakle, da netko zamijeni Kuleta po kvaliteti trebati će iskrcati 8-10 milijuna eura ili pronaći nekog domaćeg igrača kao gore spomenuti ako ih Ima.

Recimo nikom ne pada na pamet da kupi zamjenu Baturini ili Sučiću iz druge engleske lige za tri milijuna eura ako ode ovog ljeta jer svi znamo da to neće biti to. Ali za napadača se nekim čudom nadamo.
  • vjeko1701
    13.7k
    Recimo nikom ne pada na pamet da kupi zamjenu Baturini ili Sučiću iz druge engleske lige za tri milijuna euraPatak

Čudo svjetsko kad i sama reprezentacija muku muči sa pozicijom špice dok veznjaka imamo za 2 reprezentacije. Hrvatska generalno (a i naša škola) ima hiperprodukciju veznih igrača dok užasno malo izbacujemo krila i napadača.
  • Brusa
    2.8k

Ni stativu ne zna pogoditi dobro, ni fulati penal itd... :wink:

Je, strastveno.
    Ali je imao ozbiljnu facu.
    nemapredaje

Pa da, mora bit ozbiljan, nema zajebancije dok ganjamo minus na tablici
  • Jima
    24
    Radim u klubu u relativno visokom rangu našeg nogometa. Iskreno nije mi jasno da mi ne možemo proizvesti ozbiljniju špicu već dugo vremena. Ne pričam o brzancima na krilu te da ih uspoređujem s afrikancima, nego tražim samo jednog killera, cca 185cm koji ima nos za gol i dobru tehniku,ala Lewadonski. Takvog igrača nema na mapi već godinama i to mi nije jasno. Vjerojatno su uzrok tome laptop treneri koji sve rade po šabloni, a ubijaju talent.
  • flexXy
    2.8k
    12 golova u HNL-u ove sezoni i svih 12 Istri, Šibeniku i Gorici:
    Šibeniku 5 (1 penal)
    Istri 4 (1 penal)
    Gorici 3

Sve u svemu dosta tanko za nekog tko je proveo većinu sezone kao prva špica Dinama, od tih 12 golova u samo 2 utakmice su bili ključni za bodove. Penal protiv istre za 2:2 i 2 gola u pobjedi protiv gorice u 8.mjesecu
  • prefontaine
    1.7k
    Gorici 3flexXy

Iduće kolo igramo protiv Gorice :cool:
  • Crni86
    9.5k
    pisao je kolega na tu temu prije koji tjedan i jako je likepo sve razjasnio. Dinamovi napadaci su mladim uzrastima zbog jako velike dominantnosti doslovce stajali u 5 metara i pucali i to je to sta je bilo od njih. Probaj nac od kolege post, ali evo ja sam ga skratio u jednu recenicu.
  • Cif
    316
    fždefinitivno nije razina dinama,nije ni kanga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.