• Sibirski plavac
    5.7k
    Jel samo meni čudno kad se spomene u člancima da Erceg ima 30 godina?Lik je u 20im godinama zadnjih 5 sezona. :lol: Ko Jesse Lingard,"mlada nada" a lik ima 27 godina. :lol: Ili kak u komentarima vele za Mbappea,čovjek koji ima 19 godina već 3 sezone :lol:
  • xavier
    12.1k
    Osijek navodno pokušava dovesti Kahlinu, a 24 sata pišu da ga želi i Hajduk što samo po sebi itekako ima smisla jer Hajduku treba siguran golman, ali ono što zvuči suludo je da piše kako za njega nude Nejašmića. Dečko je u godinu dana prošao put od ljubimca navijača i budućeg reprezentativca do viška i nekog koga se transferira u Goricu. Kažem još jednom, iskreno ne vjerujem u to.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Piše se i da Tudor mora platiti raskid s Hajdukom 550.000 eura. Tam stvarno ne znaš tko vuče jače poteze, Uprava ili zaposlenici.

U svakom slučaju će najjači potez biti ako sad trebaju Kahlinu nakon što su otkupili Posavca koji im je posijao hrpu bodova, a besplatno dali Grbića i to Lokomotivi koja ga prodaje u Atletico za 5 puta višu cifru nego je prodala Walida Attu u Dinamo.
  • Cosey
    584
    Meni je upravljanje Hajdukom već dulje vrijeme enigma. Toliko nelogičnih i apsurdnih poteza da ne mogu ocijeniti jel ga vode neznalice ili se klub naprosto buši. Možda je i do modela koji ne može uspjeti u društvu poput našeg.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Ja mislim da ga namjerno buše. Ali zbilja. Toliko glup nitko nije.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Kad pogledaš sa financijskog aspekta, Udruga ima očigledan interes za stjecanje dionica pa im je u interesu čim niža cijena. I tako ne plaćaju svojim novcem nego im se još donira da postanu vlasnici.
  • Cosey
    584
    Ne znam, ali da se igraju neke igre na štetu Hajduka to da.
  • Cosey
    584
    Kad pogledaš sa financijskog aspekta, Udruga ima očigledan interes za stjecanje dionica pa im je u interesu čim niža cijena. I tako ne plaćaju svojim novcem nego im se još donira da postanu vlasnici.Mali dioničar

Misliš da se namjerno rade gluposti kako bi cijena dionica radi otkupa bila niska?
  • Mali dioničar
    17.9k

Cijena za paket Tommyja je definirana, ali Grad ima 60%. A to bi bilo normalno kad tad riješiti.
  • Mali dioničar
    17.9k
    S time da Tommyju ne plaćaju oni koji će postati 25% vlasnik nego cijeli klub kroz reklamu.

Tommy ima reklamu da bi NH postao vlasnik dionica. Nauštrb ostalih 75% vlasnika koji bi, da je NH isplatio Tommyja u novcu, mogli tražiti sponzora za dres koji bi sponzorstvo platio novcem.
  • Kwedi
    3.9k
    Nesposobnost isključivo kao posljedica manjka kadra za ulazak u klub. Kao što ne bi domara stavio za ravnatelja škole tako ni sociologa ne stavljaš za predsjednika NO-a koji obavlja razgovore za predsjednika. Al nisu imali kog drugog za birati.

Iz te perspektive, jednog dana i mi ćemo na jednak način tresnuti u zid s kadrovima. Ostaje pitanje hoće li članovi bit pametniji i pragmatičniji pa ne glasat za demagogiju, floskule i žmirit na nedostatak elementarnog znanja ili gledati tko daje misiju, viziju i cilj kluba valoriziran kroz sportske i financijske narative kroz jedan mandat.
  • Infinity
    19.4k
    Nisu uzeli pare od sponzora koji sponzorira klub i onda tim novcem kupili sebi dio paketa? Ili... Hmmm... Ipak jesu, samo su to izveli kroz drugi sistem bez obrtanja love. To je kao da Mamic proda Petka, Orsica i Livakovica i onda s tim parama kupi dionice Dinama. Ili ako cemo doslovno, kao da Mamic Lani da reklamu ja dresu, a Lana zauzvrat kupi dionice koje ce trampati s glavonjom za reklamu.

NH nije nimalo cist, samo su to malo ljepse upakovali.
  • Cosey
    584
    Imaju i članovi NH putra na glavi sa šalabahter glasovanjem.
  • Cosey
    584
    S time da Tommyju ne plaćaju oni koji će postati 25% vlasnik nego cijeli klub kroz reklamu.

Tommy nosi reklamu da bi NH postao vlasnik dionica. Nauštrb ostalih 75% vlasnika koji bi, da je NH isplatio Tommyja u novcu, mogli tražiti sponzora za dres koji bi sponzorstvo platio novcem.
    Mali dioničar

U tom slučaju Hajduk je taoc NH.
  • vjeko1701
    17.8k
    Možda je i do modela koji ne može uspjeti u društvu poput našeg.Cosey

Prije bi rekao društvu poput njihovog.Sve se napisalo o Torcidi i njihovom kolektivnom stanju uma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet