• tp1997
    1.2k
    pa smo osvojili i duplu krunu i došli do 1/4 ELNavijač Dinama

Ta sezona je počela prolaskom protiv Cluja na jedvite jade, ispadanjem iz LP od Ferencvaroša, i onda kriminalnom igrom u prva dva kola EL gdje nismo zabili Feyenoordu s igračem više i samo milošću Božjom izvukli remi u Moskvi. Tek negdje pred zimsku pauzu je krimos mlađi pohvatao uzde.

S obzirom u kojim je uvjetima Jovićević preuzeo ekipu u odnosu na krimosa mlađeg, mislim da usporedba stvarno ne stoji
  • vlatkomarkovic
    803
    Zašto pričamo o trenutnom treneru Ludogoretsa i trenutnom dosta neuspjesnom treneru Shakhtara? Zašto bi Jovicevicevic napustio Ludogorets s kojim ima priliku igrati LP da dođe u Dinamo gdje se sprema remont i nema pravo na grešku? Pusic je Srnin projekt, dosta neuspješno, ali ono s obzirom na ovlasti koje Srna ima gore može završiti i 7. Opet dobro. Uostalom Pusic vam je velik Hajdukovac, a ovdje je nekima bio Bilic problem.

U nogometnom svijetu postoje razno razni lobiji, razno razne struje, i sasvim je normalno da će Boban za prvog trenera uzeti čovjeka s kojim si je dobar i za kojeg zna da će napraviti dobar posao u Dinamu. Trenutno mu nitko od domaćih opcija koje spadaju u tu kategoriju nije dostupan. Ne vjerujem da će prvi pick u Bobanovoj eri biti Kovacevic ili netko sličan, da ce mu Dinamo biti uvjerljivo najjaci klub u karijeri. Iskreno očekujem da ce na kraju biti neko strano dobro ime, koje nitko sada ne očekuje.
  • tp1997
    1.2k
    Jovicevicevicvlatkomarkovic

Zajebano prezime za izgovoriti
  • mali M
    7.4k
    meni se čini da mi puno previše filozofiramo o trenerima i bivšima i budućima. Uvijek će postojati pola ljudi kojima neki neće odgovarati, kao i oni kojima će odgovarati.
    Mislim da ljudi imaju kratkoročno pamćenje ionako. Brzo se zaboravilo kako se Vahi u njegovo vrijeme staaalno prigovaralo kako igramo neatraktivno, kako to nije Dinamo, minimalne pobjede, a ne gaženje... Tako i Bišćanu zamjeraju šta ne igra atraktivno ili je više introvertan tip trenera... Tako i tu neki uspoređuju da je Bjelica u drugom mandatu imao istu momčad i uvjete kao i Canavaro, a zaboravljaju da nije imao 7 prvotimaca zbog ozljeda, da nije birao momčad, da nije imao nikakve pripreme s tom momčadi i da na kraju nije dobio ni pojačanja, kao ni podršku od SD-a koji ga je ionako planirao torpedirati prvom prilikom. Pa nije Bišćan bezveze rekao da mu treba da se malo smire rane, "pa i one u leđima", drugim riječima da mu je netko zabio nož u leđa. Vjerujem da je sportska politika kluba u zadnjih par godina što se tiče momčadi i pojačanja ozbiljno kiksala i to je u konačnici koštalo bar 3 trenera glave i to nepotrebno. Trebalo se stat iza svakog trenera određen period, a ne mi smjenjujemo ko na traci trenere da bi na kraju zaključili da bi možda bilo dobro skresati i SD-a jer valjda snosi i on neke posljedice, a ne baš da niti jedan trener nije valjao.
  • Dudu 9
    630
    Boban je u intervjuu za HRT prije utakmice s Milanom rekao kako bi volio da nakon Cannavara Dinamo trenira Hrvat. Čisto sumnjam da je u par mjeseci promjenio mišljenje, pogotovo što sada on odlučuje tko će biti trener.

Uostalom prva osoba koju je kontaktirao je Bišćan.
  • vlatkomarkovic
    803

Bobanu je puno bitnije da je dobar trener nego Hrvat, a trenutno realistično on nema baš neke super opcije, ako gledamo Hrvate. Moramo uzeti i kontekst te izjave, da li je time mislio da je Bjelica prebrzo otjeran, da li je vidio Sopica, da li je tada vidio nekoga ko je bio free, a mi smo previdjeli kao npr. Kovača...

Pretpostavljam da će ići s trenerom raditi statement. Mislil većina "top opcija" su ili nedavno potrošen ili su zauzete ili oboje ili nisu "top opcije". Mislim živi bili pa vidjeli, ali ja mislim da će biti netko tko nam uopće ne pada napamet i mislim da će biti stranac.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Na koga god je mislio tada ce biti dostupan i na ljeto tak da stvarno ne znam kak bi se to drugacije moglo interpretirat. I ovo sa davanje duze vremena Bjelici. Pa ako kaze da bi volio da NAKON Cannavara bude trener Hrvat onda ne znam zakaj bi time mislil prije.

Znaci kao sto sam rekao svi treneri na koje je mogao mislit bit ce dostupni i na ljeto. Ako se ne varam Dortmund ne racuna sa Kovacom. Sopic, Jovicevic itd su nedvojbeno dostupni. Kao da bi bilo prvi put da treneri odu nakon par utakmica jer imaju ponudu jaceg kluba. Papogotovo na kraju sezone.

Jedino ak je mislil na Biscana i htio samo njega. Sto se iskreno nadam da nije.
  • Dudu 9
    630

Sasvim je moguće da bude stranac, i slažem se da će najverojatnije će to biti netko koga novinari do sada nisu spominjali, jer oni samo nagađaju i nemaju pojma što Boban zaista misli.

Ali Bobanov intervju i činjanica da je prvo zvao Bišćana govore da će prvo dobro pročešljati domaće tržište, a tek onda se okrenuti strancima.
  • E46
    1.3k
    znaci kovacevic zato sto nema jeben cv ne treba nikad dobiti priliku da se makne od slavena, ili ce ga mozda dovest rijeka na kraju sezone pa kad nas iduce sezone iskara u oba natjecanja onda cemo ovdje pisati trebali smo ga dovest bla bla. A moze otic i kontra totalno da bude promasaj, nikad ne znas ali jebes cv.
  • ElDorado
    3.1k
    Boban sasvim sigurno nije kontaktirao samo Bišćana. Bišćan je jedini istupio u medijima. Al sigurno ima vise kandidata u glavi i sigurno ih je kontaktirao
  • Boycie
    2.6k
    Eto sta ti je nogomet. Sandro Perkovic najbolji dinamov trener, 100% ucinak bez primljenog gola zadnje 2 tekme.
  • fakin
    340
    još da nije igra protiv dvije najgore momčadi lige bilo bi super
  • Zg123
    1.6k
    Na stranu sad ove 2 utakmice, ali biste li dali Perkovicu sansu ukoliko uzme titulu?
  • austrijanac
    6.4k

Nakon zamjene Stojkovića danas, nikad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.