• don
    12.3k
    Bože dragi Kulenoviću, moraš mi nabit stres i u ovakvom poluvremenu.

Baturinu izvadit zbog 2. žuta.
  • NitkoBitan
    25.3k
    3 na 2, Kulenovic se spetljao ali srecom se spetljao i igrac Sibenika pa slucajno dodao Stojkovicu. Jedini potez Kulenovica gol sa 2 metra nakon sto je Stojke odradio 90% posla.

Zabit drugi gol!
  • FrenchMontana
    1.1k
    sve stoji osim kaj zadnjih 2-3 godine uz taj vajb konstantno ide vajb da cemo naglo primit gol iz greske/kontre
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Rile dobar na stoperuElDorado

Da bi dobija novi ugovor približno kakav zeli, jedino ga može zaradit ovako ka stoper, bek prvi u ekipi Dinama ne može vise biti
  • Blueshadow86
    3k
    Uspavanka. Igra nikakva, jalova... sreća da smo rano poveli. Treba u nastavku opet rano postići gol za 0:2, inače ćemo opet strepiti od zalutalog metka do samog kraja utakmice.
  • dmil
    611
    Baturina zreo za klupu da se malo zamisli, jedino ne znam koga staviti onda na poziciju ofenzivnog veznog, Kacavendu?
  • Dani Olmić
    1.3k
    Ovo se mora zacementirat… 1:0 je jako opasan rezultat… da ne bi opet neki metak zalutao u mrezi Nevistica…. Treba izvadit baturinu, ocito danas nema volje igrati nogomet
  • rokikaciga
    876
    Ja sam lagano zaspao oko 20e minute...jos sam taman i pojeo prije utakmice.
  • Maximo
    763

Ma ova taktika Šibenika je idealna za naša 2 napadača
  • rakurs
    1k
    Iako je danas procurilo samo jednom, ovo na kraju, bojim se nekog krumpira njihovog u drugom poluvremenu. Moramo zabiti drugi inače bi moglo biti grdo. Mislim, Šibenik je užasan, ali ne mogu oni biti toliko užasni koliko smo si mi sposobni sami zakuhati.
  • CastAway1986
    2.8k
    Što prije zabiti drugi gol a ne da moramo strepiti od nekog zalutalog metka u sudačkoj nadoknadi
  • Noel
    10.7k
    Osim tog gola ništa vrijedno spomena. Mišić i njegovih par čudnih lopti danas. Par blesavih svijeća. I ono ide sa centra skoro vraćat glavom loptu Nevistiću. Nevistić je pribran bio i ispred napadača Šibenika ispucao loptu i spasio gol. Baturina nula. Kulenović osim gola katastrofa. Loš teren mogu razumijet lošiju igru al bolikurčinu nemogu.
  • Praskaton
    4.2k
    Loš teren, protivnik iza lopte sa svim igračima a mi neaktivni kružimo okolo.Recept za lošu utakmicu.Nek dobijemo nije me pretjerano briga za igru al ovo je loše.

Loša igra će nam se kad tad vratit,to smo već vidjeli ove sezone.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    izgleda da ni Perkovic nema muda staviti Baturinu na klupu, ovo sto on igra u zadnje vrijeme je teski ocaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.