• Droljo
    14.8k
    3 na 2, Kulenovic se spetljao ali srecom se spetljao i igrac Sibenika pa slucajno dodao Stojkovicu.NitkoBitan

Tak sam i ja vidio. Žuta dodao stojkoviću. Sjebo bi kontru sa pre dugim forom lagano da se to nije desilo. A i dodaje se lijevo da pjaca (valjda) ide 1 na 1 sa golmanom. Nema veze. Bitan je gol!
  • Jurki
    16.9k
    Sudac sviraj kraj, da ne gledamo vise ovaj ocaj.
  • Benito
    1.2k
    Samo mirno do kraja, iskontrolirati tekmu kak i do sad, malo agresivnije prema naprijed i zabiti još jedan gol i doma.
  • don
    12.3k
    ne pretjerujte, imali smo mi puno gorih poluvremena od ovog.

dosta solidno s obzirom na teren.
  • gaTeDZG
    857
    Igraj, igraj Dinamo... Trgnut se i što prije uvalit drugi. Baturini izgleda treba treći žuti da malo odmori iduću i bude na razini za zadnjih 5 jer ovo je baš negledljivo.
  • Paggini
    44.8k
    ne pretjerujte, imali smo mi puno gorih poluvremena od ovog.don

Da, pogotovo s defanzivne strane se to dosta brzo zatvara, kao i protiv Osijeka (s iznimkom one Misiceve gluposti). Nisam prezadovoljan, ali zrelo izgledamo
  • Jaro
    9.7k
    Ali prijenis sa Subicevca je negledljiv. Ovaj kut kamere, bez kuta je uzas...
  • ElDorado
    3.1k
    Zakaj ste toliko negativni? Spori smo, puno losih dodavanja ali defenzivno puno bolji, linije povezanije. To sto Baturinu i Misica boli kurac drugi je par rukava. Treba nam energije, Ademi i Kač. Cordoba nam se vratio na klupu!
  • IceMan
    2.8k
    Meni je ovo čak i solidno danas.

Od samog početka mi je djelovalo da postoji energija momčadi. Danas mi je jedino malo Baturina loš, sve ostalo solidno.

Nije da smo u Liverpool modu pa sad nakon jednog takvog poluvrijeme se svi ruše… sjetite se samo Istre.

Treba ekipi dosta vremena još… al zasad solidno.
  • Droljo
    14.8k
    Cordoba nam se vratio na klupu!ElDorado

Zabit brzi gol i crnce unutra! Mbuku, cordoba, kanga!
  • Patak
    3.3k
    Mogao je pasti kod prvog kontakta i dići ruke npr....Ali Kule ima taj killer instinkt, ima mana ali i 20 golova po sezoni u nogama.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Ja sam ove godine među najvećim kritičarima Dinama, Uprave, svega oko Dinama. Međutim, nije mi nikako jasno što se želi i očekuje?

U kurcu smo teškom, na minus sedam od konkurencije, lutali smo na svim poljima. To su činjenice i ne može ih oboriti ili elaborirati Zvone Manenica. Okej, ajmo dalje. Igramo sa Šibenikom, uvjeti su očajni. Na klupi nam je “caretaker” Sandro a u situaciji smo da je svaki x vjerojatno skidanje i one jedne ruke s trofeja. Što se točno očekuje? Automatizmi, pressinzi, sokovnici, jelovnici? De me nemojte jebat ljudi.

Nije ovo nikakva ljepotica niti savršena partija, ali je Dinamo osim gola napravio još 2-3 situacije i nije ovima dozvolio ništa ozbiljnije. Ovo i jesu situacije i utakmice za lavove i one gdje se pokazuje karakter. U takvima taj Kulenović zabije, slaviš 0-1, zaboravi se sve i aj ćao.
  • KtcGoat
    455
    Filipovicu nema na faks
  • KtcGoat
    455
    Ipak ima
  • mlinchica
    2.7k
    Tko je komentator? Baš neki normalan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.