• Paggini
    44.8k
    Pa da, ali obrana nema loptu u obujmu u kojem je ima napad, to zelim reci. Ako cemo mi imati posjed 70 posto, duze vremena igramo s loptom po nepovoljnim uvjetima, jel.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Još kad oko 5 krene kiša, bit će zabavno.
  • fakin
    340
    70 milijuna eura protiv ekipe koja ne dobiva place.

Pa da puse 150 km na sat moramo ovo dobiti.
  • CalxibEro86
    4
    Ako netkko treba prevoz do Šib, mogu pomoć ali samo do dole...
  • Paggini
    44.8k
    70 milijuna eura protiv ekipe koja ne dobiva place.fakin

Filipović u svlačionici Šibenika, slikovito

524hq9.png?a484608
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Nevistic - Ristovski, Galesic, Torrente - RPG, Misic, Sucic, Franjic - Baturina - Kanga, Kule. Znaci 3-4-1-2.

Kasnije ubacit Stojkovic - Baturina, Kacavenda - Kule/Kanga, Misic - Ademi, Franjic - Hoxha.

Ocekujem nikakvu igru zbog nenogometnih uvjeta. Zato dvojica napadaca i jednostavno nabijanje centarsuteva pa da nesto ucackamo. Torrentea bih iz istih razloga zato stavio u obranu. Nema mi smisla koristenje Pjace a ni da Stojke i Baturina budu zajedno na terenu. Treba danas jednostavno na silu i duele dobit. Pre vise tehnike nam nece koristit.

Zelim zute kartone Misica i Stojkovica da se ociste protiv Gorice. I Gorica je sjebana ali jednostavno ne smijemo dopustit da mozda propuste derbi.

Bit ce tesko sranje ali jednostavno moramp dobit.
  • DrawTube
    6.7k
    S obzirom da je ova momčad ove sezone u 3 tekme s tovarima imala 0 pobjeda, otišla na trpanje u Koprivu, Rijeku i Pulu i dopustila da ih jad od NkOsijeka dobije 3 puta u 4 mjeseca, očekujem samo I iskljucivo pobjedu bez alibija protiv ekipe koja se tušira u hladnoj vodi

Bit će teško, al gospoda igrači su poene već ispucali. Nek danas pokažu da smo zaslužili biti prvaci
  • prefontaine
    1.7k
    oni ce se braniti, a mi necemoPaggini

Ni nama nitko ne brani da se branimo :joke:
  • Dinamosaur
    2.1k
    a naleti vjetra max 40, sad ne znam jel to puno/maloOlmic

Zna google
    beaufortova-ljestvice-jacine-vjetra.png

Prognoza po dhmzu za 18h je ipak manja od toga kako je ranije prognozirano, a u 19h jos slabiji vjetar, ali i dalje je to kriticno za igru, od umjereno jakog do olujnih udara

uvgst-sr-jadran-16.png
  • rkru
    19
    Sjevernjaci moji mwalei pricamo o jugu daj se stabilizirajte xD ovaj forum je postao predobar meme xD

svi koji putuju sretno do dolje pazite da vas vjetar ne odpuše xD

Edit: cim sam ovo napisao jugo je pojacalo.... sad sam se usro malo xD sutim O_O
  • Jay
    1k
    Šibenik je jedina ekipa koja nam ove godine nije uzela ni bod, neka ostane tako.
    Bit će zajebano sigurno, vidjet ćemo pokušaje ubačaja koji će pogodit ljude u kafiću.
    Sretan put svima koji idu, vratite se doma zadovoljni
  • Mr Anderson
    11.3k
    koja se tušira u hladnoj vodiDrawTube

Zakon, možda to baš bude prednost Šibeniku.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Smirivanje do kraja četvrtka, što god to značilo.
  • Mikato01
    65
    Ja sam dole već i puše, al nije kao da ljudi krepavaju po cesti, a još bu se i smanjilo.

Kiša bu ranije i do 6 prestaje.

Nije idealno, al Bože moj, kaje tuje, igraj, trgaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.