• Mali Zeus
    16.4k
    Pa nije Cannavaro glup pa da ne bi kužio vjetar.
  • vjeko1701
    13.7k
    Jer vjetar puše samo u Hrvatskoj...
  • don
    12.3k
    uvjeti u Šibeniku za nogomet ne postoje. Uz ovo nadodaj i užasan teren, bojim se da danas možemo dobit samo slučajno i uz puno sriće. Samo još fali da izgubimo naslov zbog ovih uvjeta.
  • Olmic
    4.4k
    ocito si tamo, ali prema prognozi nema kise, a naleti vjetra max 40, sad ne znam jel to puno/malo
  • don
    12.3k
    sad ne znam jel to puno/maloOlmic

ne razumin se u to, ali kažen za trenutno stanje u gradu. Kiše nema ni sad.
  • NKDZ86
    3.5k
    onda nek budu brži od vjetra, terajte loptu u gol što prije.
    savjet našim igralcima: ak bude baš jak vjetar, pukni je prema korneru i vjetar će ju odnijet u gol :rofl:
  • Mr Anderson
    11.3k
    Zaustavi se vjetre...
  • Chempers
    531

Haha izgubimo naslov, dobra. Malo prije je izgubljen naslov, u onih 100 kikseva, i to po lijepom vremenu.

Nek se gospoda malo vise potrude danas po vjetru protiv najgore momčadi lige ako žele naslov (a koliko ga žele su već pokazali dovoljno puta ove sezone).
  • Mr Anderson
    11.3k
    Uvjeti su isti i za nas i Šibenik, tražiti alibi u vjetru je deplasirano.
  • Paggini
    44.8k

Floskula, jer oni ce se braniti, a mi necemo - nije isti nogomet koji ce se igrati.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Floskula, jer oni ce se braniti, a mi necemo - nije isti nogomet koji ce se igrati.Paggini

Kakve veze ima? Misliš da se jednostavno braniti u takvim uvjetima?
  • vjeko1701
    13.7k
    Bilo koji uvjet koji utječe na razvoj igre pogoduje podređenoj momčadi.
  • Paggini
    44.8k
    Kakve veze ima? Misliš da se jednostavno braniti u takvim uvjetima?Mr Anderson

Apsolutno, da. Isto kao sto se lakse braniti na natopljenom terenu, recimo. Cim uvjeti za nogomet nisu optimalni, ti uvjeti pogoduju obrambenim ekipama jer za lakse razvijanje igre i napadanje ti trebaju normalni uvjeti.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Kule na slici najave tekme, očito počinje.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Apsolutno, da. Isto kao sto se lakse braniti na natopljenom terenu, recimoPaggini

To jednostavno nije isto, između ostalog govorim iz vlastitog iskustva igranja po jakomvjetru kao obrambeni igrač. Svaki udarac, svaki centaršut je opasnost jer jednostavno ne znaš kako će se ta lopta ponašati i teško ju je procijeniti. Kako obrani, tako i golmanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.