Ali sad realno gledajući šta će nam ti svi odbori, odbor za članstvo mi jedini ima tu neki smisao. — vlatkomarkovic
Znači tu sam ponajviše ciljao na sportsku politiku. I na činjenicu da je meni bilo u tom trenutku nemoguće, ali prosto nemoguće da Boban ulazi u sustav gdje njegove odluke moraju prolaziti kroz odbore, ponajviše ciljajući na to da IO mora odobriti svaku transakciju iznad 3 milijuna. Očito je postignut dogovor gdje su njemu dane slobodnije ruke, jer se radi ipak o njemu. — vlatkomarkovic
Ako ista, ta odredba u Statutu je klubu donijela 7 milijuna eura jer je IO sprijecio suludi plan Marka Marica da proda Petra Sucica u Como za samo 8 milijuna. — pencilneck
Ne bi li Izvršni odbor trebao glasati o svakoj odluci iznad 3 milijuna eura, neovisno o tome želi li ili ne nešto Marko Marić? Točnije, pitam je li Marko Marić mogao sam odbiti ili prihvatiti ponudu od 8 milijuna eura ili to nije bilo u njegovoj ovlasti samim time što je ponuđeni iznos veći od 3 milijuna eura. — rioda
Ne bi li Izvršni odbor trebao glasati o svakoj odluci iznad 3 milijuna eura, neovisno o tome želi li ili ne nešto Marko Marić? Točnije, pitam je li Marko Marić mogao sam odbiti ponudu od milijuna eura ili to nije bilo u njegovoj ovlasti samim time što je ponuđeni iznos veći od 3 milijuna eura. — rioda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.