• Crni86
    9.5k
    Jedan klub zavrsi skoro sa plusom od 10 miljki i pise se o krizi, besparica, uzdrmanost itd. Drugi klub je kroz apr godina akumuliral preko 30 milijuna eura gubitka te zadnje dvije godine posluje sa dvoznamenkastim gubitkom i ni rijeci o besparici, krizi, uzdrmanosti itd.

Govna novinarska, nek se svi zagrcnuli na kraju prvenstva kad cemo slavit titulu.
  • Ali
    2.6k
    Njihove financije njihov problem. Godinama zaposljavaju profesionalne racunovodje aka. zamagljivače. Što je ok godinu pa i dvije, ali nakon toga nemres vise natezat prihode i skrivat rashode, kumulativ te sj....

Mene brinu naše.
    Mi smo ostvarili 7mil € dobiti na ogromnih 77mil prihoda.
    A s obzirom na ljestvicu hnl, tesko cemo 2025 prebaciti 60m€. A sa druge strane troskovno cemo gotovo sigurno porasti, jer nismo rezali, naprotiv dvije otpremnine samo strucnim stpzerima a nismo ni prvi trtal godine dohvatili...
  • ZgDLions
    944
    Meni ono sa Rakitićem nešto novo u njihovim čarolijama.
    Reko prezidente da bi ga htjeli produžiti još jednu godinu, možda Jadrolinija da mu da plaću za iduću sezonu, kombinacije su beskonačne, nije da nisu maštoviti.
  • Filip85
    110
    Cestom dugova, bez obraza i srama.gaTeDZG

Privreda napreduje, gubici su manji od planiranih :lol: :rofl:
  • Filip85
    110
    Mene zanima hoće li sad "gospoda" novinari pisati o njihovim "gladnim godinama", smanjenju budžeta bez naslova i europskih skupina, prebrojavati kog uopće mogu prodati...itd.vjeko1701

Naravno da neće. Mediji su njihovi (koliko god oni tvrdili suprotno). Pogledaj samo facu Mojmire na РТЛ-y kada je prilog o Dinamu, a kada o Hajduku....
  • Mihaljević
    12.4k
    Boban stavio rampu na Baturinu koji vrijedi 22M€.

Oni moraju prodat 2-3 mlada igrača samo da pokriju minus.

Nismo isti
  • DrawTube
    6.7k
    na linku nema zareza iza 4, na milisekundu sam se ponadao da su idioti fakat uspjeli nabit 150 milijuna eura duga
  • LA BOMBA
    31
    Ako bi HNL imao striktne interne FFP uvjete kao La Liga, Hajduk već dugo ne bi mogao registrirati novih igrača.
  • Carrasco
    5.8k
    U zadnje vrijeme sam pročitao dosta komentara koji pokušavaju opravdati naklonost sudaca prema hajduka, uglavnom su to komentari tipa " sta je bilo zadnjih 20 godina" "ovo je nista u odnosu na krađu zadnjih 20 godina" i slično pa evo jedna slika iz 2015. godine gdje čak i oni najsubjektivniji navijaci hajduka potvrduju naklonost sudaca i u tom periodu. Ovoga se ne sjećaju?

torcidadalmatinskiportal4545.jpg
  • Mr Anderson
    11.3k
    Samo ne znam koji su to igrači na kojima onimisle zaraditi nešto. Pukstasa su totalno uništili, Sigur isto stagnira, jedino Prpić igra standardno, ali na njemu neće neku veliku lovu okrenuti. Na Bobanovom mjestu ja bi im ponudio milju za Pukstasa i otvorio pregovore s malim.
  • Ivdzo11
    6k
    Do kraja 2025. godine Hajduk bi bankama i drugim financijskim tijelima trebao vratiti 8,3 milijuna eura, što znači kako splitski klub ovog ljeta mora zaraditi ozbiljan novac od prodaje igrača kako bi podmirio dugove i napunio proračun za 2025. godinu.

Inace bankama su duzni 14 milijuna eura...
  • vjeko1701
    13.7k
    Znači dvije najveće prodaje samo da se podmire potraživanja u 2025. Povrh toga još budžet od 30M.
  • Ivdzo11
    6k
    Hajduk će protiv Varaždina biti bez trojice igrača. Jan Mlakar, Stipe Biuk i Niko Sigur propustit će gostovanje u baroknom gradu.
  • vjeko1701
    13.7k
    "Sasvim slučajno, jel"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.