• vlatkomarkovic
    801
    Sad se našli svi pljuvati Ljubu na temelju jednog jebenog klipa. 90% pljuvaca nije znalo tko je Ljubo do danas. Čovjek uvijek iskreno i otvoreno priča o Dinamu i bez ikakvih malicioznih namjera. Uopće ne vidim ništa negativno i neistinito o ovome što je on rekao, osobito, ako se pogleda cijela emisija.

Ako želite malicioznost:

https://www.index.hr/sport/clanak/vlaovic-odusevljava-me-mogucnost-suradnje-s-bobanom-razgovori-su-vec-odrzani/2661860.aspx

Znači Vlaovic je rekao da je razgovarao s Dinamom prije dolaska u Dinama i kako je inače u životu pričao s Bobanom i kako bi volio da se razgovori nastave da suraduju. Novinar napisao naslov kao da ga je Boban zvao u Dinamo, a šta Vlaovic sam nije rekao.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/ekskluzivno-biscan-otkrio-vraca-li-se-na-klupu-dinama-boban-me-je-kontaktirao---908232.html

Biscan nije nigdje rekao da ga je Boban zvao da bude trener Dinama i da je on njegov prvi pick. Samo je rekao da ga je Boban kontaktirao. Kako znamo za koji poziciju, s kojim razlogom.... Takoder je on rekao da sada on hipotetski ne bi u Dinamo, ali ne novinarka predstavlja ko da je Biscan odmah samo odbio Dinamo.
  • Paggini
    44.8k
    Čovjek uvijek iskreno i otvoreno priča o Dinamu i bez ikakvih malicioznih namjeravlatkomarkovic

Ljubo voli Dinamo jednako kao itko na ovom forumu, to mogu posvjedočiti. Ako i ima drugačiju percepciju toga kako misli da bi se Dinamo trebao voditi, ne znači da Dinamo voli manje ili više od nekog od nas, samo misli da je drugi način bolji. Od Dinama nije dobivao novce, nije uzimao novce, ne želi se uvaljat u Dinamo i nema nikakvu agendu - samo ima svoje mišljenje.
  • Praskaton
    4.2k
    Od svih tih stručnih komentatora,podcastera i raznoraznih "influencera" Ljubo mi se čini kao jedini ok lik i istinski dinamovac.
  • GOAT
    2.4k
    A jbt i "ljubo je rekao" kao da su za stol zasjeli Pep, SAF i cruyff pa su dali svoje misljenje o Dinamu pa cemo o tome pricati cijeli dan. Opcenito se zapalite za svaki clanak ili yt video nebitnih ljudi i dajete im paznju i novac sa klikovima i onda se cudimo kako glupostima nema kraja.
  • Rakovica1986
    999
    zašto pišeš o sebi u trećem licu Lijubo :cool:
  • vlatkomarkovic
    801

Kako bi sada ja to objasnio, uglavnom ovaj sustav koji se branio o tome kako je super da 3 milijuna eura IO mora odobriti, sustav u kojem 7 glava analizira tržište i u 2 i pol mjeseca traži SDa, da bi Legija dovela čovjeka koji ima jači CV od svih naših zadnjih "kandidata", pptovi za IO o svakom igraču, suradnja kako će Zajec nadgledati sportsku politiku to ti je sve sada otišlo lapapa.

Meni je drago da je i da je došao netko ko će preuzeti odgovornost za cjelokupni sportski sektor i izrazito mi je drago da je to Boban.

Ali nemojmo se praviti sada da ovo nije kompletna kapitulacija dosadašnjeg plana upravljanja sportskom politikom kluba.
  • Fan
    954
    Ali nemojmo se praviti sada da ovo nije kompletna kapitulacija dosadašnjeg plana upravljanja sportskom politikom kluba.vlatkomarkovic

Pa dobro, možda i je, al su očito skužili da su sve s*ebali i eto, idu pokušat nešto drugo. Ak niš, bar pokazuju da nisu tvrdoglavi i da ima pameti u njima, tako bar ja gledam na stvari.
  • Crusades
    15.8k
    sve super, al ja ne znam gdje sam točno spomenuo IO?
  • vlatkomarkovic
    801

Pa ne, pa super, drago mi je. Samo ono prosto mi je nevjerojatno kako neki koji su tvrdili da smo u super situaciji da analiziramo tržišta itd. Sada skaču i objašnjavaju kako je ovo sad zapravo super, a mi koji smo na problem sportske politike dosad ukazivali smo jel bili Mamicevci.

Također lijepo je da nisu radili probleme Bobanu i da su mu dali slobodu. Ali nemojmo se lagati da dosad Boban nije imao nikakav utjecaj na demokratizaciju kluba kad je bio iza kulisa među najzasluznijima. I kada on pokuca na vrata, nema druge nego maknuti mu se, što je i zaslužio.

I dalje kažem gospodski odrađeno od strane svih, sve na korist kluba. Malo sam promislio i Manenici svaka cast, ali ono nemojmo se lagati.
  • vlatkomarkovic
    801

Znači nisi u niti jednom trenutku na ovom forumu nikada branio IO i ovaj sustav koji smo imali?
  • Zvone92
    72

Šta fali Profi iz 8 24 podcasta? Osim što se okružio ponekim debilima, lik na mjestu.. čovjek je nerijetko imao monologe po 3 sata o klubu.. iskren i istinski navijač ovog našeg kluba.
  • Crusades
    15.8k
    gdje sam ja danas navečer u svojem komentaru spomenuo IO?

Nabrojao sam 4 odbora, možeš li mi molim te među ta 4 pronaći izvršni? Jel previše tražim?
  • vlatkomarkovic
    801

iluzorno ocekivati Bobana u klubu dokle god klub ima toliko odboravlatkomarkovic

Znači tu sam ponajviše ciljao na sportsku politiku. I na činjenicu da je meni bilo u tom trenutku nemoguće, ali prosto nemoguće da Boban ulazi u sustav gdje njegove odluke moraju prolaziti kroz odbore, ponajviše ciljajući na to da IO mora odobriti svaku transakciju iznad 3 milijuna. Očito je postignut dogovor gdje su njemu dane slobodnije ruke, jer se radi ipak o njemu. A sad ovaj tvoj komentar ne znam šta da kažem, super imamo odbor za sve...

I dalje čekam da mi potvrdis da nisi nikada na ovom forumu branio ovaj sustav i uokolo prozivao ljude Mamicevcima ili alpinistima što su tvrdili da ovo nema smisla i da nam treba drugačiji model.

Inače jedva čekam kada ćemo napraviti još poneki odbor, odbor za travnjak s obzirom u kakvom stanju je bio, odbor za nacionalne manjine (jer to svi moramo imati), odbor za plavi korner, odbor za praćenje učinkovitosti odbora...

Mislim Dario "uspješan poslovni čovjek" Simic sjedi u odboru za sponzorstva...
  • Crusades
    15.8k
    Ciljao si striktno na klupsku sportsku politiku, ali si odbore spomenuo u množini (aludirajući na ove ostale odbore koje sam na nabrojao i koji su osnovani dolaskom DP-a) iako je svima jasno da jedini odbor koji ima kakav-takav utjecaj (odobravanje svih poslova iznad 3 mil.eur) na sportsku politiku je IO.

Znači eventualna zapreka Bobanu je mogao biti samo 1 odbor - izvršni.

Ja govorim o mojem večerašnjem odgovoru, ne o mojim komentarima prije ne znam koliko.
  • vlatkomarkovic
    801
    Ali sad realno gledajući šta će nam ti svi odbori, odbor za članstvo mi jedini ima tu neki smisao. Odbor za stadion, šta će nam ljudi koji se sastaju svako malo i raspravljaju o stadionu, pa to bi trebao biti posao uprave, odbor za sponzorstva, opet šta ne bi to trebalo spadati pod upravu, odbor za financijska pitanja, e to je fkt next level shit.

Znači imaš upravu, imaš NO i imaš skupštinu. Tebi sad treba još dodatno odbor za financije. Koji je njihov input, pa ne bi da se sastaju svaki dan.

Za mene je ovaj potez s Bobanom put u pravom smjeru, ja se nadam jednog dana, kao što sam napisao ovdje već 100 puta, izbori za predsjednika i njegov plan i to je to. On neka radi onda, odgovara članovima na idućim izborima i možemo imati dodatne mehanizme. Ak Real i Barca mogu tako...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.