• emilperska
    9.6k
    S ovim gubitkom od 10 milijuna EUR, Jogurt će imat ukupan kapital negativan. Negdje 3-4 milijuna EUR u minus. Temeljni kapital im je 35,8 milijuna EUR, akumulirani gubici dosad 28,5. mil EUR -> 28.5 + 10=38.5 mil EUR akumuliranih gubitaka.

Kako oni zadovoljavaju FFP s ovim, nisam siguran, trebaoo bi baš proučiti za njih..
  • blue heart 72
    2.1k
    to se i ja pitam već duže vremena da li su ti njihovi minusi zaista stvarni ili "uljepšani"
  • emilperska
    9.6k
    Njihov gubitak od skoro 11 milijuna EUR je blizu godišnjeg BUDŽETA Rijeke od 15 milijuna EUR. To su ogromni novci, ogromni.

Tim je veća sramota svih nas što vjerojatno nećemo uzeti naslov ove godine, nego takve megalomane i mitomane vraćamo u životu kroz igranje vjerojatno ligaške faze nekog euronatjecanja. Kao prvak HNL je nemoguće ne igrati ligaške natjecanje po ovom novom sustavu..
  • Omake
    7.2k
    Šta kaže Toni Milun o minusu Hajduka? Zna li se šta?
  • Jay
    1k
    2023. godina: Gubitak od 11.840.000 €

2024. godina: Gubitak od 10.700.000 €
    Ivdzo11

Čitam danas neke njihove komentare, izađe sličan podatak i dolje oduševljenje jer se minus smanjio.
  • Medvedgrad
    561

ovo i mene zanima. Je li ovih minus 10,7 mil eura gubitak napravljen samo u 2024. ili stanje na računu?
  • Plava stijena
    396
    Da samo u 24-toj, ali bez kredita i obaveza koje su još dodatnih 10ak milja.
  • Jay
    1k
    ovo i mene zanima. Je li ovih 10,7 mil eura gubitak napravljen samo u 2024. ili stanje na računu?Medvedgrad

Ako pitaš njih to je ukupni dug, sreća za vodstvo kluba pa ima tovare za navijače.
    Napravit će 20 transfera Durdova, prodat opet Vuškovića i to je to, još će bit u plusu
  • prefontaine
    1.7k
    Eto ljudi moji, takvi gubitaši, takvi lopovi i licemjeri, takvi propaliteti, takvi antitalenti, takvi beznadežni slučajevi, takvi uličari...su 5 bodova ISPRED nas.
  • prefontaine
    1.7k

Da, greška u tipkanju, 6, još gore...
  • Jay
    1k
    Pardon, moralna policijo. Nećemo komentirati njihov dug zato što su ispred nas na tablici.
    Smijem li komentirati za 3 tjedna?
    Dosadili ste s istim pričama svaki dan.
    Ne može se čovjek veselit kad dobiju gol jer smo ih mi dobili 500, ne mogu "roktat" kao svinja u blatu zbog toga što imam više novaca od jogurtaša jer eto iza njih smo na tablici.
  • vjeko1701
    13.7k
    Mene zanima hoće li sad "gospoda" novinari pisati o njihovim "gladnim godinama", smanjenju budžeta bez naslova i europskih skupina, prebrojavati kog uopće mogu prodati...itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.