• ksapi
    4.5k

Pun je internet takvih generala poslije bitke
  • dd29
    670
    Članak je sa srpskog portala (ne zamjerite), ali je direktno vezan za dinamo, odnosno o direktnom plasmanu u playoff LP

'Crvena zvezda bi lako mogla da izbori direktan plasman u plej-of rundu Lige šampiona, i samim tim bude siguran učesnik evropske jeseni čak i ako Bode Glimt ne napravi čudo i ne osvoji Ligu Evrope. Naime, gostujući u jutarnjem programu televizija Prva Zvezdan Terzić je govorio o vrelom Zvezdinom letu, ali i nadanjima da će srpski šampion novi put na međunarodnoj sceni početi najverovatnije od drugog kola, ali da se i dalje čekaju pozitivne vesti iz Danske.

Prva pomisao je bila da je prvi čovek Crvene zvezde napravio lapsus, ali izgleda su na Marakani dobili potvrdu da će ovog leta čelnici UEFA rebalansirati elitno takmičenje, što praktično znači da će klub sa najboljim koeficijentom, planiran da sezonu počne u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, automatski biti prebačen u plej-of... '

Kao o kopenhagenu ovise, a kopenhagen ima lošiji koeficijent od dinama, po tome bi dinamo (ako bude prvak) trebao u playoff
  • NORTE
    14.8k
    Kriza u klubu je bila tolika da nisu mogli pričekat još tih mjesec dana i predstavit Bobana 13.5. na 35. godišnjicu skoka na milicajca.

"Šala mala". :grin: Sad imamo i 13.4. pa nastavljamo skupljati nove ikonske datume dinama...

Naravno da je ovaj dolazak Bobana bio potreban upravo sada, promijenio je stanje u klubu za 360°, kako god okreneš.
    Sigurno je dao i dodatni boost igračima u lovu na sve pobjede.

Za 13.5. nadam se da će Zvone odraditi neko fotkanje u retro dresu na travnjaku, ne mora udariti nikoga, neka to bude lopta, pozitivna poruka koju naš klub šalje svom puku.
    Kao naša stara maskota Cico - dinamovac s loptom.
  • Droljo
    14.8k
    ne mora udariti nikogaNORTE

Ili pozvat onog pandura iz bosne kao specijalnog gosta i nek ga ponovo drapi. :lol:
  • prefontaine
    1.7k
    promijenio je stanje u klubu za 360°NORTE
    Znači da je napravio cijeli krug i opet se nalazi na istome mjestu.
  • Dinaminjo
    1.4k

Nemoguce da ce ovo ljeto odlucivati o sezoni 25/26
  • Dino
    3.5k
    Ono kaj mogu zaključiti iz medija i offline razgovora, rekao bih da je ovaj dolazak Bobana donio jednu neočekivanu mirnoću. Više nikom nije problem gubitak prvenstva, a onima kojima i je, vratili su nekakvu vjeru u osvajanje (ili barem nadu). Nema komentara nema ili su pozitivni. Baš jedna sigurna, mirna i sretna atmosfera.

napravio cijeli krugprefontaine

E sad jel se gibao po kruznici ili se rotirao, moras odabrat... :grin:
  • JMastermind
    585
    Nije možda neka tematika za ovaj topic, ali ima ovih dana dosta patetike pa ajd.

Cijeli život Dinamovac, sad je to već 33 godine, u familiji je. Ali kao i dosta nas iz Slavonije, rijetko smo kad bili povezani s klubom. Dodaj tu nezavidno financijsko stanje tokom odrastanja, i ne bude puno prilike za ići na tekme. Ali, učlanio se po prvi puta prošle godine i glasao. Prvi puta otišao na Maksimir. Na sugestiju kolege ovdje, došao na Zonu bez koje otad ne prolazi dan. Prvi puta kupio dres. Nakon toga prvi put otišao na sjever i ostao bez glasa. Vama je to možda bedasto i bezvezno, možda ni vrijedno spomena. Ali ja sam se osjećao sretno kao dijete. Kao da pripadam oduvijek.

A zašto uopće i pišem? Jer mi je otac došao sa sezone u Austriji koju radi sa 64 godine, visokom obrazovanju unatoč. Otišao pod stare dane zaradit koju kintu. A kao znak zahvalnosti, odvest ću ga na tekmu sa Rijekom. Tako da barem još jednom vidi Maksimir prije nego ga sruše, koliko god ne imao što puno vidjeti. Jer je na istom zadnji put bio 1982.

Pa neka ta godina da znak. Bio tad. I bit će sad. Pa neka završe jednako. Jer... A što ako uspijemo? :smile:
  • Marley
    3.7k
    da mogu, sto lajkova bih ti stisnula za ovaj komentar!! Kako lijepo, skoro mi je zasuzilo oko :lol:
  • JMastermind
    585
    a da vidiš tek čestitke za rođendan, rasplačem svaku ženu kojoj idu. :lol:
  • NVKOD
    4.3k
    Luda statistika vezano za Dinamo - Šibenik, 2024/25:

• 4 pobjede
    • 4 različita trenera (Jakirović, Bjelica, Cannavaro, Perković)
    • 0 primljenih golova
    • Rezultat kod kuće - 3:0, 3:0
    • Rezultat u gostima - 0:4, 0:4
    • Gol razlika 14:0
    • Kulenović zabio 5 golova, tj. 36 % svih golova Šibeniku
  • NORTE
    14.8k
    Perković me oduševio prelaskom dinama na 3-4-2-1.

Pravo kvalitetno desno krilo nemamo pa je Stojkovića gurnuo više prema sredini i dodao mu RPG-a koji je protiv Osijeka odigrao možda i svoju najbolju tekmu u dinamu.

Sredina nam je sada punija i koncentrirana kvalitetom.

Btw. vidim Gabriel Vidović opet na klupi Bayerna, ima ugovor do ljeta 2026., produžio ga je još ljetos što mi je promaklo.
  • Toni90d
    1.5k
    Pohvale za financijsko izvješće putem Dinamo aplikacije :clap:
  • keppi
    334
    Mislim da ovim sustavom najviše dobio Baturina koji sada ima ipak manje obrambene obaveze što njemu savršeno i odgovara. Kada je rasterećeniji onda puno više daje prema naprijed. Nešto slično, možda ponekad i u drugim sistemima igrao je u Europi...i uglavnom bio jako dobar.
    Galešić je također dobitnik jer je naš najbrži stoper i uloga zadnjeg mu dosta leži.
    Sada, bočni stoperi trebaju znati s loptom i sudjelovati u igri. Ristovski i Franjić to dosta dobro rade iako su prema nazad možda lošiji od Torentea.
    Vidović je očito u Bayernu samo da popuni broj i za "ne daj Bože" ako se više igrača ozlijedi.
    Meni se on osobno zbilja sviđa kao igrač i mislim da je Dinamo baš idealna sredina za njega....osobito ako ode Baturina i otvori se mjesto polušpice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.