• Paggini
    44.8k
    Tko me nije pratio!? OSVAJAMO!!LaznjakProsineckog

Daj da vidimo listić i u tom slučaju ćeš dobiti nagradu za najikonskiji potez sezone od strane odbora za ikonske poteze u kojem sam samo ja
  • LaznjakProsineckog
    885
    Dobiješ ručak u MaxiPub od mene s obzirom na podršku! Dzg! OSVAJAMO!
  • Srelee
    22
    Mudrazija nije igrac za prvih 11 to je svima jasno ako je ugovor pristojna cifra da nije pretplacen ko igrac s klupe je top rjesenje.Domaci igrac,dinamovac od malena,ako se proda baturina okej zamjena za stojkovica za zadnjih pola sata ili za hnl utakmice
  • Droljo
    14.8k

Ali zašto to nebi bio mbuku kojeg već imaš na plaći i koji se neće dezintergrirat u slučaju dolaska mudražije. Možda da se te minute daju onda vrbančiću kojeg isto imaš na plaći. Neće naši stranci nestat sad odjednom kad završi sezona jebote
  • Blueshadow86
    3k
    dinamovac od malenaSrelee

I ja sam. Mogu igrati u Dinamu?
  • Srelee
    22
    Pokucaj i pitaj mozda te prime
  • Droljo
    14.8k

Pokucaj i pitaj mozda te primeSrelee

Ponesi dvije slike i kopiju domovnice.
  • Srelee
    22
    Pa zar nije mbuku na posudbi ili tako nesto?
  • Srelee
    22
    Tako je.Predsjednik je rekao da ima mjesta za sve u klubu da smo velik klub.
  • Sajla
    8k
    Pa zar nije mbuku na posudbi ili tako nesto?Srelee

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/nathanal-mbuku-novi-igrac-dinama
    "Mbuku je ljevokrilni napadač koji može ordinirati na objema krilnim pozicijama, igrati kao isturena špica, ali i kao ofenzivni vezni. Potpisao je višegodišnji ugovor i nosit će dres s brojem 21."

btw. nema potrebe da pišeš više komentara zaredom, u jednom postu možeš odgovoriti na više njih.
  • ksapi
    4.5k

Kladim se s bilo kim na forumu u 100€ da ovaj listic nikad nije uplacen
  • NORTE
    14.8k
    Jagušić još ajde, ima šansu postati igrač. Ali ova prva dvojica čemu? Takvih imamo deset u klubu.Droljo

Mi nemamo ni jednog Mudrog, a kamoli njih deset.
    Jedan od najboljih ofenzivaca lige, a igra u Lokomotivi.
    Greška je samo što već nije u momčadi.

Soldo navodno već ima ponude više od milju eura koliko iznosi naša klauzula pa ima smisla dovest ga.
    Prodali smo ga za 400k.
    Nećemo propast ako njegovim dolaskom napunimo kadar koji je francuz Marić ogolio svojom štednjom.
    Belcar se vraća u Vž.
  • vjeko1701
    13.7k
    Daj pripazi na višestruko postanje koje direktno krši pravila foruma. Već si se više puta zaletio i oderao 2-3 posta zaredom.
  • Droljo
    14.8k
    Mi nemamo ni jednog Mudrog, a kamoli njih desetNORTE

To je tvoje mišljenje. Poštivam. Baturina, stojković, mišić, ademi su bolji igrači. Pa vjerujem da je i mbuku tu negdje. Živo me zanima kakvu bi statistiku imao da je odradio sezonu u loksi na mudražijinom mjestu. Ista pozicija, ista minutaža.
  • Paggini
    44.8k
    Kladim se s bilo kim na forumu u 100€ da ovaj listic nikad nije uplacenksapi

Zato sam i pitao da ga vidim! Poštujem hajp, ali nemojmo lagati ljude!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.