• Jay
    957
    Retro Boban... Znači da iz svake sezone koju je igrao budu dostupni dresovi, rasprodat će se istog dana, a pogotovo onaj kojeg najviše želim.
  • NORTE
    14.7k
    COPA šalji novu pošiljku retro dresa, ništa limited edition, nema labavo, potražnja je velika.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Dobro izgleda novi webshop, sve pohvale.
    Napokon je riješeno da imaš popust i na netu kao član + bodovi za kupnju. Ugl. zakon.

Mora sad ići nešto na temu Boban ili onaj dres iz 90. (koji fala bogu imam :D ) ili nešto drugo, ali ovaj val se mora zajahati.
  • gaTeDZG
    728
    Sa službene stranice:

"Dinamovci, novi webshop je LIVE.

Povodom lansiranja webshopa stiže ti 30-50% popusta na Castore odjeću (osim dresova).

Članski popust je moguće koristit na novom webshopu.

Popust vrijedi od 16. do 20.4. – ulovi svoj omiljeni komad dok traje.

shop.gnkdinamo.hr"
  • rioda
    7.9k
    Trenutno jedina zamjerka/prijedlog u vezi novog shopa mi je oko listanja stranica proizvoda, bilo bi puno bolje da se ne lista po stranicama nego se samo učitavaju proizvodi kako se skrola prema dolje
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Ja sam primjetio sa kad odes nazad da se resetira na prvu stranicu, a ne onu na kojoj si bio.
  • Brusa
    2.7k
    da. i mene je to zbunjivalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.