• rioda
    7.9k

U sustavu stoji jedna utakmica od kad je utakmica uvedena kao odigrana, to je automatizam sustava. I za Galešića je pisala jedna utakmica kazne dok nije donesena službena odluka.
  • NORTE
    14.7k
    pokušavam biti realan umjesto da se po stoti put ove sezone razočaramMr Anderson

Pusti nas da sanjamo dinamovu rapsodiju uz kolaps konkurencije.
    Nije nemoguće.

I ja sam malo iznenađen razvojem situacije.

Inače za Šibenik je prognoza za četvrtak "orkansko" jugo.
  • Droljo
    14.7k

Ok. Seru novinari znači.
    Ovak to izgleda na naslovnici:
    Screenshot-20250415-124858-2.png
  • rioda
    7.9k
    Ok. Seru novinari znači.
    Ovak to izgleda na naslovnici:
    Droljo

A da, ali s obzirom na sve ne bi me začudilo da je ovo i određen pritisak da stvarno bude jedna utakmica. Zapravo mislim da će i biti jedna utakmica, gledao sam koliko je utakmica dobio golman Salzburga protiv nas (slična situacija koliko se sjećam), isto je dobio jednu.
  • Droljo
    14.7k

Znači da nije automatizmom dvije tekme za izravni crveni a čini mi se da sam ro pročitao neki dan tu.
  • NitkoBitan
    25.1k
    U Puli vrag odnio salu pa uopce nema online prodaje karata za utakmicu sa Rijekom :grimace:

Prije su imali online za Rijeku ali nisu pustali istok a sad pak nemaju online ali je otvoren cijeli stadion. Doduse na dan utakmice je moguce uzet karte sto mi je recept za tarapanu jer naravno da ce Rijecani doc i uzimat karte na istom mjestu kao i Istrijani.
  • NORTE
    14.7k

Mislim da to nije istina i to nema ni smisla, niti se ovakvo što ikad prije kažnjavalo s dvije utakmice kazne.
  • DrawTube
    6.7k
    Baš mrze Rijeku rekao bih, možda i na razini nekog kompleksa

Iskreno, derbi della Učka na Drosini mi je u top 5 psihijatrija koje se mogu igrati i vidjeti u HNLu. U zadnje vrijeme ima svega
  • Droljo
    14.7k

Ma tu sam to pročitao i mislio da je to to.
    Screenshot-20250415-131250-2.png
  • Dino
    3.5k

Off topic: klikcem na ovoj slici koju si postavio "next" i dobrih par sekundi ne kuzim zbog ceg mi nece otic na sljedecu stranicu :lol:
  • Danko
    1.9k
    Kaj se tiče lučića, pročitah negdje da u 2025 ima nešto malo preko 30% obrana , tak da je bolje za nas da ga uopće ne kazne.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Inače za Šibenik je prognoza za četvrtak "orkansko" jugo.NORTE

Ovo je potencijalni problem, triba probat zabit rani gol
  • dBK
    177
    Kao domaćin :wink: , gdje preporučaš parking? Pogotovo s obzirom da se stiže na knap, cca 45 min prije početka. Isprike jer nije tema za to, ali s obzirom da je kolega pisao tu...
    Može i na PP, da ne spamamo.
    Hvala!
  • Marley
    3.7k
    da nismo mi nesto u rodu?!
    Ali par sekundi je amaterizam pffff :rofl:
  • Dino
    3.5k

U zadnje vrijeme jako slabo kopcam, mozda je genetski, ko zna :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.